≫ 

Vlahović došao da podrži Orlove na Marakani: Scena sa Piksijem posebno raduje navijače

Napadač Juventusa je bio uz svoj tim, iako zbog povrede nije bio u mogućnosti da im pomogne tokom ovog ciklusa

  • 5
Dušan Vlahović Foto: MN Press

Fudbalska reprezentacija Srbije ume i može, i zna kako odigrati za sebe i za navijače, milina je gledati Mitrovića, SMS-a, Tadića i ostale u akciji, kad plešu, kad im sve polazi od noge, kad im se lopta lepi za kopačku. Kad kombinatorika klizi kao na igrici. Slovenci su se proveli "kao bosi po trnju" protiv Piksijeve čete. Nije nas išlo sa Norvežanima, ali sve je, ipak, na svom mestu. Nema razloga za brigu. Fudbal je za ovu grupu momaka zadovoljstvo, sloboda u igri, vic. Onako kako je to Piksi radio, to je usadio učenicima.

Ovaj tim odiše jedinstvom.

Da je svlačionica Orlova jedna velika, složna i srećna porodica svedoče i kadrovi oko terena sa sinoćnje utakmice protiv Slovenaca, gde je centralna zvezda bio Dušan Vlahović. Nije mogao na terenu, ali je zdušno bodrio i slavio svaki gol saigrača kao da je i sam doprineo da se rezultat menja.

Vlahoviću je, podsetimo, Juventus preporučio da bi ipak bilo bolje da ne "zapinje" ovog puta, da preskoči ovu reprezentativcnu akciju zbog problema sa povredom, što bi, u nekim drugim vremenima krivo bilo shvaćeno u ovdašnjoj uvek nestabilnoj klimi raspoloženja za nacionalni tim.

Ali ne sa Piksijem, ne sa ovom selekcijom i ne kod navijača koji istinski poštuju i veruju ovoj ekipi. Stvorio se antićevski duh.

Vlahovićev osmeh "od uva do uva" posle utakmice, njegova radost zbog pobede, zbog golova, zbog Jovića, e to je ono što je pokretačka snaga Srbije. Svi se raduju svakome, osmesi i sreća, lepota igre i ponos što sve to rade za nacionalni grb. Od ovih momaka očekujmo samo najbolje i ništa manje od toga.

Video: Vlahovićev menadžer za Telegraf: Pregovori sa Juventusom poslednjeg dana vođeni su 16-17 sati

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • teorija zavere

    6. jun 2022 | 10:18

    Bravo Vlahoviću! Tako se to radi. Iako ne možeš da igraš dođeš i podržiš saigrače i reprezentaciju, a ne kao Jokić koji nije došao kad su naši igrali utakmice u Srbiji iako je tad bio u Srbiji.

  • justice for targeted individuals

    6. jun 2022 | 13:43

    pozovite fejsala mulića

  • justice for targeted individuals

    6. jun 2022 | 13:42

    fali fejsal mulić

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA