Jedinice na Nemačku i Italiju najveće na svetu u Mozzartu

Najjači koeficijenti iz dana u dan

  • 0
Fudbalske reprezentacija Nemačke i Engleske Foto: Tanjug/AP

Reprezentativne akcije su širom sveta, zahuktavaju se borbe u Ligi nacija, pa za kladioce nema brige. Bukmejkeri Mozzarta i za danas su spremili dve kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

U pitanju su jedinice na Nemačku protiv Engleske u velikom derbiju A divizije, kao i na Italiju u duelu sa Mađarskom, koja je pokazala da nije pametno potceniti je.

NEMAČKA - ENGLESKA (UTORAK, 20.45), KEC 2,35

Posle potpunog fijaska na Svetskom prvenstvu u Rusiji, gde nemački tim nije mogao da prođe ni grupnu fazu, na poslednjem Evropskom šampionatu Panceri su dokazali da se tim kreće u dobrom pravcu. Posle uspeha u grupnoj fazi poraženi su u osmini finala od Engleske (0:2), koja se potom plasirala u finale turnira. Nemačka je potom imala veoma moćan kvalifikacioni turnir za Mundijal u Kataru, gde je selekcija u deset kola osvojila 27 poena i bez muke overila ulaznicu za završnu smotru. Posle remija u test meču sa Holandijom (1:1), nemački tim je remijem sa Italijom (1:1) startovao u novom izdanju Lige nacija. Reprezentacija Engleske je bila nadomak osvajanja Eura, pošto je posle grupne faze kući poslala Dansku, Ukrajinu i Nemačku. U kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo Albion je u 10 kola zabeležio osam pobeda i plasirao se na Svetsko prvenstvo. Posle dve pobede u kontrolnim mečevima, u kojima je Engelska savladala Švajcarsku (2:1) i Obalu Slonovače (3:0), na startu Lige nacija neočekivano je izgubila od Mađarske (0:1).

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

ITALIJA - MAĐARSKA (UTORAK, 20.45), KEC 1,57

Pre tačno godinu dana selekcija Italije obradovala je svoje navijače osvajanjem Evropskog prvenstva. Samouvereno su prošli grupnu fazu, posle čega su jednako snažno zaigrali i u plej-ofu. Odlučujuća utakmica protiv Engleske odigrala se na Vembliju, gde su Azuri slavili u seriji udaraca sa 11 metara. Usledila je potom loša predstava Azura na fajnal-foru Lige nacija, gde su zaustavljeni od strane Španije (1:2). U kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Kataru Italija je doživela debakl, jer u polufinalu baraža nije uspela da se nosi sa skromnom Makedonijom. Italijanski tim je nedavno učestvovao u borbi za trofej Finalisima, gde je deklasiran od strane Argentine (0:3). U prvom kolu Lige nacija Azuri su igrali nerešeno sa Nemačkom (1:1). U međuvremenu, na poslednjem Evropskom prvenstvu reprezentacija Mađarske je ispala u grupnoj fazi, gde je uspela da remizira dva puta - sa Nemačkom (2:2) i Francuskom (1:1). Usledio je neuspeh u kvalifikacijama za Mundijal, a potom je Mađarska u martu izgubila od Srbije (0:1) i savladala Severnu Irsku (1:0) u test mečevima. U prvom kolu novog turnira Lige nacija, Mađari su neočekivano na svom terenu uspeli da savladaju Englesku (1:0).

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA