≫ 

Zvezda je dovela majstora iz Rusije: Evo kako je Kangva golom iz slobodnjaka poništio gol Bena i srušio Komore

Sudar dva igrača Zvezde pripao je "mlađem" igraču Zvezde

  • 8
Kingsi Kangva, Zambija Printskrin: Bein Sports

Fudbaleri Zambije uspeli su da savladaju Komorska Ostrva u drugom kolu kvalifikacija za Afrički kup nacija sa 2:1, i to prelepim golom Kingsija Kangve, novog igrača Crvene zvezde, koji je bio precizan iz slobodnog udarca.

Ovo je bila veoma važna utakmica za obe reprezentacije, pošto će najverovatnije ove dve ekipe i voditi borbu za drugo mesto koje će ih odvesti u narednu fazu, pošto se sa njima još u grupi nalazi i Obala Slonovače, koji je ogroman favorit.

Komori su slavili protiv Lesotoa sa 2:0, dok je Zambija poražena od Obale Slonovače sa 3:1 u prvom kolu, tako da je ovo za njih bila veoma bitna utakmica. Favorizovana Zambija je loše krenula i posle greške odbrane, šansu je iskoristio Ben, fudbaler Crvene zvezde, koji je postigao gol za 1:0 i vođstvo Komora.

Ipak, do poluvremena je Zambija izjednačila preko Mvepua, igrača Brajtona, a u drugom poluvremenu je odrađena i najvažnija promena. U igru je ušao Evans Kingsi Kangva, najnovije pojačanje Zvezde, koji je postao i heroj svoje nacije.

Kangva je uzeo jedan slobodan udarac sa nekih 25 metara, namestio se, naciljao i veoma lepo pogodio za slavlje svoje reprezentacije.

Ako nastavi ovako, Zvezda će dobiti veliko pojačanje u njemu.

Video: Žene igrača Zvezde stajlingom dominirale na proslavi: Izdvaja se Sneža Borjan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA