≫ 

Težak blam Orlića i selektora Plavog: Nismo mogli da pobedimo Farska Ostrva

Naša mlada reprezentacija neslavno završila kvalifikacije

  • 10
Goran Stevanović Foto: MN Press

Mlada fudbalska reprezentacija doživela je novu blamažu. Izabranici selektora Gorana Stevanovića Plavog nisu uspeli da savladalu Farska Ostrva na gostovanju, gde je meč završen rezultatom 1:1, čime su neslavno završili kvalifikacije za Evropsko prvenstvo.

Pošto je i u prvom meču kvalifikacija koji je odigran na Karađorđu bilo 0:0, iz ovih kvalifikacija ostaje gorak ukus u ustima jer nismo uspeli da savladamo Farska Ostrva.

Nilsen je u 55. minutu doveo Farane u vođstvo, a tešku bruku donekle je ublažio Stefan Mitrović, fudbaler Radničkog iz Niša, koji je u 77. minutu izjednačio rezultat i ispostavilo se postavio konačan ishod utakmice.

Srbija je igrala u sledećem sastavu: Gordić - Rogan, Kamenović, Drezgić, Daničić, Belić, Ivezić, Pavlović - Pantović, Terzić, Ilić.

Srbija je grupu završila kao trećeplasirana sa 12 bodova uz negativnu gol razliku 10:11, daleko iza Francuske koja je osvojila 25 bodova (ima meč manje), i Ukrajine koja ima 19 (uz dva meča manje).

Ako je seniorska reprezentacija na čelu sa selektorom Draganom Stojkovićem Piksijem poslednjih godinu dana uspela da probudi veru u srpski fudbal ponovo, mlada reprezentacija, njeni kadrovi i rezultati čine sve suprotno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA