Bivši igrač Zvezde uživa sa atraktivnom suprugom i "broji sitno" do dolaska u Čukarički

Adžić se na Banovom brdu očekuje krajem ove nedelje

  • 2
Luka Adžić, ZWOLLE Foto: Profimedia/Pro Shots Photo Agency/ddp USA

Nekadšnji fudbaler Crvene zvezde Luka Adžić od ovog leta će igrati za Čukarički, s kojim je nedavno dogovorio saradnju na dve godine!

Međutim, krilni napadač se nije pojavio na okupljanju Brđana u utorak, dok je sportski direktor Vladimir Matijašević istakao da se njegov dolazak očekuje do kraja sedmice - najverovatnije u petak.

Nema sumnje da je Adžić od svojih novih poslodavaca dobio nekoliko dana više za odmor sa porodicom, a na svom Instagram profilu je potvrdio da sa suprugom Aleksandrom i ćerkicom odmara u Turskoj.

Pomenuti par je tokom ovog godišnjeg odmora proslavio i prvu godišnjucu braka u koji su stupili početkom juna 2021. godine. Podsetimo, njih dvoje su se venčali na jednom salašu u Vojvodini.

Podsetimo, Adžić je prethodnu sezonu igrao za Cvole . Kao fudbaler Anderlehta bio je na pozajmici u Emenu i Ankaragučuu, a u inostranstvo se otisnuo posle osvojene titule sa Crvenom zvezdom 2018. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA