≫ 

Kakva legenda: Suspendovani Mitrović jednim potezom pokazao koliko voli Srbiju

I kada nije u mogućnosti da igra, najbolji strelac u istoriji reprezentacije je uz svoj tim

  • 7
Fudbalska reprezentacija Srbije, aerodrom Foto: MN Press

Aleksandar Mitrović neće biti u mogućnosti da pomogne Srbiji na meču protiv Švedske u Stokholmu, koji je na programu u četvrtak u 20.45 u okviru trećeg kola Lige nacija.

Razlog su parni kartoni koje je najbolji strelac u istoriji srpskog reprezentativnog fudbala zaradio u mečevima protiv Norveške i Slovenije u Beogradu.

Međutim, iako je suspendovan, Mitrović nije želeo da ostane u Beogradu i iskoristi to za odmor, već je zajedno sa saigračima otputovao u Švedsku, da bude podrška onima koji budu igrali.

I ovim gestom je Mitrović pokazao koliko voli svoju zemlju i da je za svoju reprezentaciju spreman uvek da da maksimum, čak i kada nije u mogućnosti da bude na terenu.

Podsetimo, selektor Dragan Stojković Piksi će umesto Mitrovića na raspolaganju od klasičnih napadača imati dva klasična napadača - Luku Jovića i Đorđa Jovanovića.

Srbija je trenutno sa tri boda na drugom mestu u grupi sa Švedskom, koja ima identičan broj bodova, dok je prva Norveška koja ima šest, a na začelju je Slovenija bez bodova.

Pogledajte i kadrove sa aerodroma i dolazak Orlova u Švedsku:

Video: Vlahović i Mitrović pevaju sa navijačima: Idemo u Katar se orilo Da Lužom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA