Voždovac ima novog trenera

U pitanju je debitant na superligaškoj sceni

  • 0
FK Voždovac Foto: FKVozdovac

Samo nekoliko dana nakon neočekivanog odlaska Aleksandra Linte, čelnici Voždovca imenovali su Nebojšu Jandrića za novog trenera tog kluba!

Ovaj 46-godišnji stručnjak stigao je na "Krov" posle sezone provedene u prvoligaškom klubu iz Inđije, a pored toga predvodio je IMT i bio deo stručnog štaba mađarskog Ujpešta. Kako je istakao u svom obraćanju za klupski sajt, raduje se svom prvom superigaškom mandatu.

- Zadovoljstvo mi je i čast što sam došao u Voždovac, klub koji ima identitet i prepoznatljiv je na ovim prostorima po svojoj filozofiji rada i funkcionisanja. Drago mi je da su ljudi iz kluba prepoznali da sam baš ja taj koji odgovara profilom i da svojim radom mogu tu klupsku ideju i da sprovodim i na terenu - rekao je Jandrić i dodao:

- Sa nestrpljenjem očekujem i zvaničan početak rada sa ekipom. Do sada sam negovao taj ofanzivni pristup igri, što i statistički parametri pokazuju i verujem da me je to i preporučilo Voždovcu, te i želim da tako i ostane!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA