≫ 

"Za mene je ovo kao na filmu, sinoć me zvali, a danas sam tu": Vojvodina dovela pojačanje iz Lučana

Ovo se čini kao odlična uvertira pred veoma buran prelazni rok na Karađorđu

  • 0
Radomir Milosavljević, FK Vojvodina, FK Mladost Lučani Foto: MN Press

Ekipa Vojvodine nastavila je da pojčava svoj roster za iduću sezonu. Najnovije pojačanje ekipe iz Novog Sada jeste Radomir Milosavljević, dosadašnji fudbaler Mladosti iz Lučana, objavio je klub preko svojih javnih glasila.

Kada je reč o Milosavljeviću, radi se iskusnom fudbaleru koji pokriva pozicije centralnog i ofanzivnog veznog, a takođe i o igraču koji iza sebe ima inostranog iskustva, s obzirom na to da je igrao za Lugano i Larisu.

Karijeru je počeo upravo u Lučanima, odakle je 2017. godine, posle osam godina u klupu, otišao put Švajcarske. Posle Lugama je igrao za Larisu, a u januaru ove godine se vratio svojoj "kući", da bi sada napravio i novi korak.

- Prethodno veče za mene bilo je kao na filmu. Dobio sam poziv gospodina Marka Jovanovića i brzo smo se dogovorili i evo već danas sam tu. Očekujem bolje partije našeg tima, poznajem stil igre trenera Rastavca i nadam se da ću se nametnuti i biti starter - izjavio je Milosavljević po dolasku u klub.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by FK Vojvodina (@fk_vojvodina)

Vojvodina je po završetku sezone promenila i trenera, kao i sportskog direktora, a sve je ovo uvertira za veoma burno leto na Karađorđu.

Video: Zukić efektno za 2:1 na Stadionu Partizana: Vojvodina smanjuje na startu drugog poluvremena

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA