≫ 

Hrvatska policija se oglasila o prebijanju Grobara od strane Torcide: Otkriveni novi detalji tuče u Makarskoj

Potvrđeno je da je u sukobu učestvovalo više osoba, a da su počinioci pobegli pre dolaska policije

  • 14
Miroslav Gračanin Foto: Facebook/miroslav.gracanin

Dva navijača Partizana teško su pretučena u Makarskoj, gde ih je sačekala brojnija grupa navijača Hajduka iz Splita, koji su ih fizički napali i naneli im povrede od kojih su završili u bolnici krvavih glava.

Da je došlo do napada potvrdila je i splitsko-dalmatinska policijska uprava, koja je obelodanila da se sukob dogodio šestog juna oko 18.30, u Jadranskoj ulici u Makarskoj, gde je stigla dojava o tuči više osoba.

- Utvrđeno je kako su dve osobe, državljani Češke, zadobile lakše telesne povrede u fizičkom napadu više osoba koje su se udaljile pre dolaska policije. Na okolnosti događaja vodimo kriminalističko istraživanje - rečeno je iz policije za Net.hr.

Ovime je faktički i potvrđena autentičnost fotografija, kao i status jednog od pretučenih Grobara, koji je na društvenim mrežama objavio šta se dogodilo.

Inače, taj isti navijač koji je i objavio slike iz bolnice često i nosi majice "Grobari Češka", te je otuda i povezanost sa češkim državljanstvom.

- Hrvatski huligani Torcide u Makarskoj su nas napali i fino udesili. Pendreci i bejzbolke i četiri na dva, a ovaj drug ima 69 godina. Baš ste huligani pravi. Ja sam ok. Nije ovo strašno. Preživeću, ali drug je u kritičnom stanju - naveo je navijač Partizana uz fotografije iz bolnice, gde je krvave glave, kao i fotografiju gde je njegov drugar o kome priča da je u kritičnom stanju.

Tuči su navodno prethodile objave jednog od ovih navijača na društvenim mrežama, gde su se "tagovali" u Makarskoj uz fotografije na kojima su neki od njih u majicama Partizana.

- I u Hrvatskog svakog dana, pravi Grobar nosi majice Partizana - bio je jedan od statusa navijača kojeg su očigledno hrvatski huligani kasnije presreli i pretukli zajedno sa prijateljem.

Video: Opšta frka među Grobarima, deo bežao po tribini, deo sišao u kanal i krenuo u juriš

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maniac's1987

    9. jun 2022 | 10:31

    Pa gdje ces bolan u Dalmaciju,znas da su oni dole jaki kad su u grupama..

  • Kole

    9. jun 2022 | 11:11

    Udario brat na brata :(

  • 🌴

    9. jun 2022 | 10:39

    Evo ja navijam za Zvezdu i podrzavam nase glodare jer nam se tamo desava isto i niko ne odgovara.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA