≫ 

Šok u Africi: Srpski trener sa nižerazrednom selekcijom uzeo bod ekipi koja ide na Mundijal!

Lesoto bi mogao i da se umeša u mogući plasman na Afrički kup nacija, ali za to će biti potrebno mnogo više od ovog boda

  • 0
Mohamed Salah Foto: Tanjug / AP

Fudbalska reprezentacija Obale Slonovače doživela je žestok udarac zbog kojeg bi mogla da propusti naredni Afrički kup nacija pošto je na gostovanju Lesotu, totalnom autsajderu, odigrala samo 0:0 u drugom kolu kvalifikacija.

Ostala je Obala Slonovače na četiri boda, samo jedan više od Zambije i Komorskih ostrva, a samo dva tima idu u glavni deo takmičenja.

Potpuno neverovatno je da je ekipa sastavljena od igrača kao što su Orije, Zaha, Seri, Sangare, Gradel, Haler i Konate uspela da ode sa ovog gostovanja bez postignutog gola.

Za to se pobrinuo srpski stručnjak Veselin Jelušić koji sa klupe predvodi Lesoto. On je pre ovog angažmana bio na čelu štaba Angole i Bocvane, a radio je i u klubovima Blumfontejn Seltik i Lusaku.

Lesoto bi mogao i da se umeša u mogući plasman na Afrički kup nacija, ali za to će biti potrebno mnogo više od ovog boda.

Video: Ponovo se igra Mundijal za klince: Rakovica je centar fudbalskog sveta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA