Sve je spremno za transfer godine: Zidan postaje novi trener PSŽ-a i najplaćeniji trener sveta

Mundo Deportivo navodi da će sve biti završeno u subotu posle sastanka sa emirom Katara

  • 2
Zinedin Zidan, Kilijan Embape Foto: Mutsu Kawamori / AFLO / Profimedia

Zinedin Zidan će postati novi trener Pari Sen Žermena! Ovako bar tvrdi novinar Mundo Deportiva, Ramon Fuentes, koji navodi da će Zidan u subotu potpisati ugovor i da će zbog toga otputovati u Katar da sve finalizira.

Već danima se vode ozbiljni pregovori između PSŽ-a i Zidana, a čak se u lobiranje uključio i predsednik Francuske Emanuel Makron, koji je dao intervju u kojem je rekao da bi voleo da vidi Zidana na klupi Parižana.

Iako je isprva malo ko verovao da će Zidan postati trener PSŽ-a, jer je i on sam ciljao klupu Francuske gde bi došao nakon Didijea Dešama.

Ipak, očigledno da je ponuda PSŽ-a, koja će Zidana učiniti najplaćenijim trenerom na svetu, uticala na to da se legendarni francuski reprezentativac predomisli i da u subotu otputuje na sastanak sa katarskim emirom.

Takođe, kako se navodi, Zidan je postavio dva uslova tokom pregovora, a to je da Kilijan Embape ostane u klubu i da sportski direktor Leonardo napusti Park Prinčeva, a oba uslova su ispunjena.

Jedina problematična situacija za Zidana može da bude to što je deklarisani navijač Olimpika iz Marselja, najvećeg rivala PSŽ-a. Iako Zidan nikada nije igrao za Marselj, problem može da bude kako će na ovu vest reagovati navijači ovog kluba, koji često umeju da budu nasilni i problematični.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    10. jun 2022 | 11:56

    I opet nista nece PSZ DA OSVOI IDITE KUPITE PEHAR NEBACAJTE NOVAC NA TRENERE I IGRACE

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA