Prva transfer bomba Lalatovića, doveo je legendu Sarajeva i bivšeg reprezentativca BiH

Benjamin Tatar stigao u Banjaluku

  • 3
Benjamin Tatar Printskrin: Youtube/نادي القادسية الرياضي | Qadsia Sports Club

Iako će zvanično biti promovisan tek tokom dana, Nenad Lalatović je počeo da sklapa kockice kada je u pitanu sastav koji će Borcu iz Banjaluke doneti novu titulu u Bosni i Hercegovini!

Otuda i ne čudi što je Borac aktivirao transfer bombu i u svoje redove doveo legendu Sarajeva i bosanskohercegovačkog fudbala Benjamina Tatara!

U pitanju je napadač koji je svojevremeno igrao za reprezentaicju BiH i koji se nakon godinu i po dana u Saudijskoj Arabiji vraća u tamošnju Premijer ligu. Ali ne u klub s kojim je uzeo dve titule i kup, već pomenuti Borac.

- Ugovor je potpisan na godinu dana uz opciju nastavka saradnje. Uveren sam da će Benjamin Tatar biti veliko pojačanje za naš klub, a njegov dolazak bio je i želja novog trenera Nenada Lalatovića. Sem Benjamina Tatara, privodimo kraju realizaciju još nekoliko transfera. Želimo da stvorimo kvalitetnu ekipu koja će biti u mogućnosti da ostvari najviše ciljeve - poručio je Bogoljub Zeljković, potpredsednik FK Borac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA