Telegraf u retro prodavnici u Parizu: Dres Zidana 500 evra, oprema bivše zvezde PSŽ-a još skuplja!

Ubedljivo najviše artikala svodi se na Pari Sen Žermen, klub kojim se "grad svetlosti" ponosi, što i ova prodavnica vrlo lako odaje

  • 3

Nema tog fudbalskog sladokusca koji makar jednom nije pomislio na posedovanje nekog retro dresa. To parče tkanine koje vraća u neko lepše i jednostavnije vreme. Ronaldo, Zidan, Maldini, Nesta, Figo, Bekam... E, sve te legende travnatih terena našle su se na jednom mestu u Parizu. Tačnije, njihovi dresovi su se sastali u jednom butiku koji za određenu (ne baš malu) sumu novca može da vam ostvari san.

Na Jelisejskim poljima, u redu svih mogućih svetskih marki, na bulevaru gde bi se prosečno žensko biće moglo zadržati par dana "u cugu", Telegraf je pronašao prodavnicu retro dresova, originalnih delova tkanine koji su bili nošeni od strane slavnih fudbalera krajem prošlog i početkom ovog veka.

Naravno, dominira oprema reprezentacije Francuske, pogotovo dres Zinedina Zidana čija "desetka" košta čak 500 evra. Za Zizua iz Real Madrida moralo bi da se izdvoji 350 evra, a toliko košta i dres Tijerija Anrija iz Arsenala.

Retro prodavnica u Parizu Foto: Telegraf.rs

Veliki asortiman italijanskih dresova je takođe u ponudi, od Fiorentine i Sampdorije do Peruđe i Vićence.

Ipak, ubedljivo najviše artikala svodi se na Pari Sen Žermen, klub kojim se "grad svetlosti" ponosi, što i ova prodavnica vrlo lako odaje.

Sam dres Džej Džej Okoče, velikog afričkog maestra koji je plenio na Parku prinčeva, košta neverovatnih 600 evra, dok cifre potpisne opreme idu i preko 1000 evra.

Retro prodavnica u Parizu Foto: Telegraf.rs

Ispod 500 eura nisu ni dresovi Ronaldinja i slavnog portugalskog napadača Paulete.

U kolekciji su mogla da se nađu imena još poput Ševčenka, Barteza, Balaka, Viere, Benzeme, ali i Totija, Kafua, Kanavara, Redonda, Jera, Desaija...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hulk

    10. jun 2022 | 15:30

    U Beogradu na buvljaku dres Zidana 20 €.

  • Gaga

    11. jun 2022 | 08:26

    Takve cene za retarde koji dozvole da ih izmuzu,realno,sve to kopije..cuj 500e 🤦

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA