Marko Marin se i zvanično vratio u Zvezdu

Biće "desna ruka" Mitru Mrkeli

  • 5
Marko Marin Foto: crvenazvezdafk

Marko Marin, nekadašnji fudbaler i kapiten Crvene zvezde, u petak je i zvanično promovisan u novog šefa skauting službe našeg kluba.

Na novu poziciju imenovao ga je sportski direktor Mitar Mrkela kom će Marin praktično biti "desna ruka" kada su u pitanju pojačanja.

- Nisam razmišljao na ovaj način dok sam bio fudbaler. Mnogo sam srećan što sam dobio priliku da u ovoj ulozi dođem u Crvenu zvezdu i da pomognem klubu. Naravno, kao i dok sam bio igrač, uvek postavljam najviše ciljeve. Mislim da u lepom trenutku dolazim u Crvenu zvezdu, što će mi dodatno olakšati da ispunim ciljeve i pomognem klubu na pravi način – počeo je Marin:

- Već nekoliko meseci smo u kontaktu. Radimo zajedno i za ovaj prelazni rok tražimo prave igrače. Pomažem generalnom direktoru i siguran sam da ćemo svi biti zadovoljni i da će ovaj prelazni rok biti uspešan za nas.

Dotakao se nekadašnji prvotimac crveno-belih i uspeha iz minule sezone, ali i naglasio da je cilj plasman u grupnu fazu Lige šampiona.

- Druga dupla kruna u nizu. To je veliki uspeh. Nadam se, kao i svi navijači, da ćemo se predstojeće sezone kvalifikovati u Ligu šampiona. To bi bio veliki uspeh, da se nakon nekoliko sezona bez Lige šampiona ponovo vratimo tamo gde pripadamo. Naravno, pored toga, cilj je da i naredne sezone osvojimo sve.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Peđa

    10. jun 2022 | 13:56

    Dobrodošao legendo !!!

  • Mickey

    10. jun 2022 | 16:24

    Tako rade sampioni...

  • Breitling

    10. jun 2022 | 14:02

    Komunjare dodaj te još slobodno reci vašeg lika sa poternice :Borićemo se na terenu i van terena da osvojimo sve .Kako vidimo polazi vam za rukom .Propala Komunisticka strategija.Turski veziri .Zlo Srbije cz

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA