Bundesligaški fudbaler uhapšen na Ibici zbog navodnog silovanja: Španci pišu da je devojka završila u bolnici

Sve se odigralo u sredu tokom dana

  • 0
FK Borusija Dortmund - FK Lajpcig Foto: Tanjug/AP

Jedan fudbaler koji se takmiči u nemačkoj Bundesligi dobro će zapamtiti godišnji odmor na Ibici. Naime, on je uhapšen na ovim rajskim ostrvima zbog optužbi da je silovao tinejdžerke, prenose britanski mediji.

Dvojica muškaraca stara 25 godina privedena su nakon što ih je osamnaestogodišnja devojka optužila za seksualni napad u jednoj od vila u San Hozeu na Ibici. Oni su tamo provodili svoje slobodno vreme nakon nedavno završene sezone u Bundesligi.

Mediji navode da je jedan od dvojice uhapšenih zapravo fudbaler iz nemačke Bundeslige, ali da se ime trenutno čuva u strogoj tajnosti dok traje sudski postupak.

Devojka je nakon incidenta primljena u bolnicu, a sve se dogodilo u sredu uveče kada su dvojica muškaraca nemačkog državljanstva privedena u nadležnu policijsku stanicu.

Policija istražuje navodno silovanje koje se dogodilo u sredu u ranim jutarnjim satima. Nije poznato šta će se desiti sa privedenima, niti da li će moći da se brane uz plaćenu kauciju ili će im odmah biti određen pritvor.

Video: Tadić: Uz dobru igru, najbitnije je da smo pobedili

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA