Vukušić govorio Hrvatima o Srbiji: "Superliga je odmah iza HNL-a, Kolubari je trebala zvezda, pa su me doveli"

Hrvat samo što je stigao u klub, a već je pun utisaka

  • 5
Ante Vukušić Printscreen: Youtube / KissFM Media

Kolubara je dovela veliko pojačanje u napadu u vidu Antea Vukušića, nekadašnjeg fudbalera Hajduka i reprezentativca Hrvatske. Vukušić je o novom klubu pričao za "Dalamtinski portal", gde je istakao da je oduševljen onime što vidi.

Vukušić iza sebe ima veoma bogatu karijeru. Počeo je u Sinju gde je i rođen, a potom je igrao za Hajduk, Peskaru, Grojter Firt... A u Kolubari bi trebalo da predstavlja ogromno pojačanje, što je i sam istakao.

- Hteli su dovesti zvučno pojačanje, pa su mene doveli. Pratili su me dve godine, raspitivali su se... Zvao me predsednik Urošević, čim je video da sam raskinuo ugovor sa Tuzlom. Rekao je da mu treba zvezda, igrač oko kog će graditi igru. Razmišljao sam, a onda je predsednik došao u Sinj da popriča sa mnom. To nisam nigde doživeo - rekao je Vukušić, te je ubrzo i nastavio.

- Srpska Superliga je posle HNL-a najjača liga na Balkanu, možda me Bog nagradi za ovaj transfer - istakao je Vukušić, koji je potom otkrio i da je upoznao neke navijače Hajduka, jkoji znaju više i od njega.

- Ljudi rade profesionalno, upoznali su me sa starijim generacijama, navijačima Hajduka koji znaju više istorije Splita od mene. Znaju sve godine, rezultate... U Srbiji su svi iznenađeni transferom, predstavili su me kao zvezdu. Za mene su nacionalisti nebitni, ja sam čovek, vernik i katolik.

Prethodnu sezonu, Vukušić je završio u Tuzla Sitiju, gde je odigrao tek šest utakmica

Video: Kolubara prekidima nokautira Mladost: Stojanović ne propušta kad mu lopta ovako naleti da je zakuca

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srpska liga

    11. jun 2022 | 21:33

    Srpska liga je 11 a hnl na 18 mestu Uefa liste toliko koje bolji???

  • Дража

    11. jun 2022 | 20:16

    Комедија! 🙈

  • Antea

    12. jun 2022 | 02:19

    U vidu Ante Vukusica, ne Antea Vukusica, aman! 😂 Deklinacija vam je - sedi, jedan!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA