"Jednom sam probao, a sada mi se uvek traži još i još...": Vlahović je fudbalski "zavisnik"

On je istakao da kada postizanje golova uđe u vene, ono nikada ne izađe

  • 1
Dušan Vlahović Foto: AP/Tanjug

Srpski fudbaler Dušan Vlahović je trenutna jedna od najvećih zvezda u Seriji A, a ujedno i jedan od najboljih napadača na svetu. Zbog svoje popularnosti, ali i igara koje pruža, "ICON Magazine" ga je pozvao na intervju, a Dušan je pričao o svojoj "filozofiji fudbala".

Vlahović je zimus napravio veliki bum kad je prešao iz Fiorentine u Juventus za 80 miliona evra, a tokom sezone je postigao 24 gola u Seriji A na 36 odigranih mečeva, što je veoma dobro. On je priznao da je upravo zavisnik do golova.

- Živim da postižem golove. Osećam se prazno kada to ne uradim, a kada učiniom, onda letim. Taj osećaj me potpuno ispunjava. Golovi su mi pogonsko gorivo i jednom kada to probate, tražite još i još... Po svaku cenu morate da iskusite tu emociju ponovo. To je zavisnost - rekao je Vlahović.

Dušan je u ovom razgovoru otkrio i da je on u ulozi fudbalera 24 sata dnevno.

- Potpuno sam mu posvećen. Kada dođem kući, onda gledam fudbalske utakmice. Uživam u tome, opušta me, ali takođe gledam da unapređujem sebe - istakao je Dušan Vlahović.

Nažalost, povreda ga je sprečila da se nađe na spisku selektora Dragana Stojkovića Piksija, ali je bez obzira na to bio sa reprezentacijom tokom nekih utakmica.

Video: Vlahovićev menadžer za Telegraf: Pregovori sa Juventusom poslednjeg dana vođeni su 16-17 sati

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • UŠATI i stoka

    12. jun 2022 | 00:20

    Pored talenta, važnije je što ima profesionalno razmišljanje i odlično kućno vaspitanje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA