Bomba sa istoka Evrope: Gajić ide u Rusiju, dogovoreni uslovi sa CSKA iz Moskve

Tako barem tvrde ruski mediji

  • 16
Milan Gajić Foto: MN press

Došlo je vreme da Milan Gajić produži dalje. On će ovog leta napustiti ekipu Crvene zvezde, ali se izgleda ipak neće zaputiti u Tursku kako je to prvobitno bilo najavljeno već još istočnije.

Naime, ruski Sport Ekspres tvrdi da postoji ogromno interesovanje CSKA iz Moskve za prvotimca Zvezde i da su već dogovoreni svi uslovi sa bekom, koji bi u novu sredinu došao kao slobodan igrač.

Rusi navode da je Gajićeva tržišna vrednost u ovom momentu oko 3.000.000 evra, a da će Armejci njegovim dovođenjem mnogo prihodovati, a da će uz to biti zamena za iskusnog Marija Fernandesa iz Brazila, koji će se vratiti put Južne Amerike.

Inače, Gajić je dugo vodio pregovore sa Zvezdom oko nastavka saradnje, njegova želja je bila da se poveća aktuelni ugovor od oko 360.000 evra po sezoni i da se tako nadomesti gubitak iz godine koja je bila isprepletana problemima zbog korona-virusa.

Podsetimo, Gajić je stigao na Marakanu još na zimu 2019. godine iz Bordoa kao slobodan igrač. Za tri i po godine je odigrao 120 mečeva za Zvezdu postigavši šest golova i asistiravši za njih 25.

Video: Tadić: Uz dobru igru, najbitnije je da smo pobedili

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovan

    12. jun 2022 | 18:17

    Najbolje da smo prodali i Gajića i Gobeljića u paketu i sa mašnom ih upakovali, pa da nekog drugog uveseljavaju svoji bravurama!

  • crazy

    12. jun 2022 | 17:11

    Pa on ne vredi ni 3000evra godisnje…nista nije pokazao u Zvezdi

  • Losmi

    12. jun 2022 | 16:36

    Hahahaha, ja ne verujem, jel pricamo o pravom pravcatom CSKA iz Moskve ili neki iz nizeg ranga???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA