"Kako kažu, 2:0 je najopasniji rezultat, ne sme ovo da nam se dešava": Tadić kritikuje posle ispuštene pobede

Kapiten reprezentacije Srbije nije bio srećan zbog boda u Ljubljani

  • 6
Dušan Tadić Foto: Marko Jovanović

Fudbalska reprezentacija Srbije nije uspela da savlada Sloveniju u Ljubljani (2:2), iako je posle prvog poluvremena imala ubedljivu prednost i igru koja je izgledala baš kao pre sedam dana u Beogradu kada smo ubedljivo slavili.

Kapiten reprezentacije Srbije, Dušan Tadić bio je razočaran posle ove utakmice i bio je svestan da se ovde očekivala pobeda Orlova.

- Posle fenomenalnog 1. poluvremena, sve je bilo kako treba, izašli smo 2. poluvreme, hteli smo da postignemo pogodak, radimo iste stvari. Ne znam kako bih to nazvao, ne sme da se dešava, zato što ako hoćemo da budemo ozbiljni, ovo ne sme da se dešava. Moramo to da popravimo. Mislim da je publika uživala u prvom poluvremenu, da smo i mi uživali. 2:0 je najopasniji je rezultat, kako kažu... 

Ipak, istakao je Tadić da je bilo tokom ovog ciklusa i dosta pozitivnih stvari iz kojih moramo da učimo, pogotovo što na jesen sledi i Mundijal.

- Bilo je mnogo pozitivnih stvari, moramo da se fokusiramo na to, želimo da se usavršavamo, želimo da budemo još bolji, treba da korigujemo loše stvari, kojih je bilo.

Podvlači da ovo ne sme da se dešava u nastavku godine.

- Nije dobro da se desi. Moramo da budemo maksimalno koncentrisani, da se ne ponavlja, teško je kada primiš golove, skroz druga utakmica, trebalo je da slavimo sa tri ili četiri gola razlike.

Prokomentarisao je i svoj magični potez prilikom drugog gola Mitrovića kada je izbacio odbranu Slovenije kao Ronaldinjo.

- Može i sa jedne strane i sa druge, ali kada sam na levoj strani, volim tako da uradim, tako daje bio lep pogodak. 

Video: Tadić: Uz dobru igru, najbitnije je da smo pobedili

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Saša

    12. jun 2022 | 23:19

    Tadiću svaka čast, ali ja sam od početka pričao, i bio osporavan, da se mi nismo usrećili Piksijem kao selektorom. Jedno je biti dobar fudbaler a sasvim drugo biti trener ili selektor. Pored nekoliko brzih Slovenačkih igrača umesto da pojača odbranu on vrši neke eksperimente u napadu?! Ko to razume i podržava svaka mu čast.

  • Miki Rubiroza

    13. jun 2022 | 09:47

    Spora i neorganizovana odbrana,stara boljka jugoslovenskog a sada i srpskog fudbala...

  • Ja...RS

    13. jun 2022 | 07:49

    Lako su mogli i da pobijede samo im je falio sut na gol ionako je sve uslo sto je bilo upuceno u okvir, rupa i sta ces.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA