Stojković nakon remija u Sloveniji: "Prvo poluvreme za fudbalske udžbenike, rezultat 2:2 je negde i realan"

Selektor je još jednom istakao da je veoma zadovoljan prvim delom igre

  • 13

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi nakon remija u Sloveniji 2:2 naveo je da je prezadovoljan prvim polouvremenom, ali da su njegovi momci možda i mogli da pobede na kraju susreta.

Orlovi su vodili 2:0 nakon prvog poluvremena, ali su u destak minuta drugog dela igre primili brza dva gola i tako ostali bez pobede.

- U prvom poluvremenu nisam video nijednu manu, nisam vidio nijednu grešku, to je bila jedna dominacija na terenu. Stil igre sa kojim moramo da nastavimo. Desile su se neke stvari u drugom poluvremenu, pad koncentracije koji nas je koštao da ne pobedimo večeras. Ovo je takmičerska utakmica, njima je stalo do pokažu da nisu tako loši, pa su dali prvi gol, a onda i drugi kada je došao, za nas je predstavljao šok, a za njih dodatni elan. Oni su se fantastično borili, trčali, izgarali... Šta da kažem, igrači su herojski odradili ove četiri utakmice. Bilo je teško, zato smo išli u rotaciju, da osvežimo tim. Bez obzira, rezultat 2:2 je možda negde realan, ali mogli smo i do pobede. Ne bi pobeda ništa značila, dve utakmice su ostale, šest bodova su u igri, moramo do pobede u obe utakmice - kazao je Piksi.

Selektor je još jednom istakao da je veoma zadovoljan prvim delom igre.

- Ako gledate prvih 45 minuta, to je nešto što treba da uđe u udžbenike kako jedan tim može da dominira u tom sistemu, da se protivnik ne vidi na terenu. Glupo je porediti, da pravimo komparaciju, nema potrebe. Ko god je igrao, dao je maksimum. Moramo da nastavimo da dajemo sve od sebe u nastavku i da idemo ka pobedi - zaključio je selektor Srbije.

Video: Stanković pred početak priprema Zvezde o igračkom kadru, ambicijama, predstojećim iskušenjima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zvezdas

    12. jun 2022 | 23:19

    Utakmica se igra dva poluvremena , kakav je to alibi , STAMOTA -Srbija nema kvalitetnog golmana , odbrana mnogo spora

  • filozof

    12. jun 2022 | 23:29

    znaci mi da trazimo da igramo samo jedno poluvreme

  • misa

    12. jun 2022 | 23:34

    Počeo je da radi menadžment jovica posto poto da se forsira i još po neki igrači koji kao da nisu na ovako bitnoj utakmici pa mi nemozemo ni Sloveniju da pobedimo a pričamo o nekim uspesima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA