Iskusni golman ostaje u Humskoj: Lukaču novi ugovor na godinu dana

Iskunsi čuvar mreže će u toku dana parafirati novu saradnju

  • 1
milan lukač Foto: MN Press

Jedan od retkih fudbalera Partizana kojima ovoga leta ističe ugovor, a nastaviće boravak u klubu je – Milan Lukač! Kako smo najavili pre više od mesec i po dana, iskusni golman će danas parafirati novu, jednogodišnju saradnju, što je bila želja i sportskog sektora, bivšeg trenera Aleksandra Stanojevića, ali i sadašnjeg Ilije Stolice.

Činjenica je da Lukač u prethodnom periodu nije dobijao priliku, jer se Partizan našao u istorijski specifičnoj situaciji da u sastavu ima dva odlična čuvara mreže – Nemanju Stevanovića i Aleksandra Popovića, ali je i njegova uloga od povratka u klub bila drugačije koncipirana.

Imao je iskusni golman više ulogu mentora, koju je preuzeo od bivšeg asa Vladimira Stojkovića kada je prešao u redove Al Feife, i Lukač je to obavljao sjajno, pritom je vremenom i sam dostigao nivo forme da u svakom momentu može da “uskoči” i bude od koristi.

Sve su to razlozi da klub i ne pomišlja da traži drugog “mentora” Stevanoviću i Popoviću, o kojima će, zajedno sa Lukačem, brigu ubuduće voditi novi trener golmana Miljan Vesić, koji imenovan “u paketu” sa Stolicom umesto dugogodišnjeg trenera Nemanje Jovšića.

Video: Stolica o Jojiću i Markoviću: Ne postoji igrač koji će ostati, a da se to sa mnom nije dogovorio

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Мрав

    14. jun 2022 | 12:21

    Који трансфери, која пљачка и корумпираност, и СВЕ ТО РАДЕ И ВОДЕ ПОЛИТИЧАРИ, муласти народ иде на утакмице и пуни им џепове!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA