Matić na predstavljanju: "Počastvovan sam što sam u Romi"

Matić će treći put u karijeri sarađivati sa Žozeom Murinjom

  • 3
nemanja matić Foto: Tanjug/Ap

Pobednik prvog izdanja Lige konferencija, Roma, danas je zvanično predstavila bivšeg reprezentativca Srbije Nemanju Matiča kao novo pojačanje.

Iskusni vezista na Olimpiko stiže kao slobodan igrač, a potpisao je ugovor na jednu godinu. Saradnja će automatski biti produžena na još godinu dana, ukoliko Matić odigra barem 50 odsto utakmica u narednoj sezoni.

- Počastvovan sam što sam došao u Romu i jedva čekam početak sezone sa novim saigračima. Roma je veliki klub sa neverovatnim navijačima i trenerom Žozeom Murinjom. Lako sam doneo ovu odluku - rekao je Matić na predstavljanju.

Matić će treći put u karijeri sarađivati sa Žozeom Murinjom. Portugalac je prethodno Srbinu bio šef u Čelsiju i Mančester junajtedu.

Video: Piksi o remiju sa Slovenijom: U prvom poluvremenu nisam video nijednu manu, pad nas je koštao pobede

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Delija Srever

    15. jun 2022 | 00:01

    Matica treba zvati u reprenzetaciju zbog iskustva i bio bi veoma bolji od svih koji igraju trenutno na njegovoj poziciji.Mi imamo dobru igru samo ta odbrana je problem.Ako igramo u formaciji 4-1-3-2,to je ipak samo na papiru na terenu uvek se moze to promeniti i uvek igrati u istoj igri kojoj tezimo.Kada krecemo u napad idemo sa istim stilom igre koji igramo.Kad protivnici napadaju postavimo se u sistem odbrane sa cetiri defanzivca i onda nece biti problema.Moramo naci i golmana kao sto sam rekao mi smo imali jednog golmana koji je ginuo na terenu a to je Stojkovic takvog golmana i kalibra nemamo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA