≫ 

Gotovo! Šehović se vratio u Partizan: Ovo su detalji transfera!

Crno-beli će za levog beka platiti 350.000 evra obeštećenja i 20 odsto od dalje prodaje

  • 52
Zlatan Šehović Foto: MN Press

U prepodnevnim časovima Zlatan Šehović je utanačio lične uslove sa Partizanom i dogovorio trogodišnju saradnju, a večeras je klub iz Humske konačno pronašao i zajednički jezik sa Makabijem iz Natanje, postigavši konačan sporazum u vezi sa angažovanjem fudbalera.

Crno-beli će za prvo pojačanje u letnjem prelaznom roku platiti Izraelcima obeštećenje u visini od 350.000 evra, kao i 20 odsto procenata od dalje prodaje, saznaje Telegraf.

Partizan je prvobitno ponudio 300.000 evra i 10 odsto transfera, ali Izraelci nisu pristali na to, pa je ponuda morala da se pojača.

Time je Partizan praktično “zatvorio” poziciju levog beka, gde je posle odlaska Ivana Obradovića i Rajka Brežančića, ostao samo nosilac igre Slobodan Urošević, kome će mladi povratnik biti ispomoć u velikom broju utakmica.

Šehovića je još pre dolaska Ilije Stolice želeo sportski sektor crno-belih, čak i na početku mandata Aleksandra Stanojevića, a novi šef stručnog štaba nije imao ništa protiv ideje da se vrati, jer je sa pomenutim igračem uspešno sarađivao u mladoj reprezentaciji Srbije, gde mu je bio jedan od stubova tima.

Rekosmo već, Šehović je prošao sve mlađe selekcije Partizana, potpm je u mandatu Miroslava Đukića prekomandovan u prvi tim, kasnije je kod Zorana Mirkovića delio minutažu sa Nemanjom G. Miletićem i Slobodanom Uroševiće, a postao je “suvišan”, bar se tako činilo, kada se u klub vratio i Rajko Brežančić.

U januaru 2020. godine je prešao u pomenuti Makbi iz Netanje i bio standardan prvotimac, što ga je ik preporučilo za povratak u Humsku.

Video: Vazura: Partizan dovodi 3 stranca i 4 domaća igrača

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Buč

    14. jun 2022 | 20:05

    Ih, sav sam se najezio. Sehović , Sehović..gradom svi pricaju ,ali tiho kao u nekom strahu. Samo cujes, ljudi vratio se Sehovic

  • Vladan czbgd

    14. jun 2022 | 20:08

    Kakva bomba 🤣🤣🤣

  • Rista

    14. jun 2022 | 20:10

    Bombetina 😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA