Posle neuspeha sa Zidanom, PSŽ dovodi potpuno neočekivano rešenje za trenera

Kristof Galtje izbio je u prvi plan

  • 2
Nejmar, Kristof Galtije, FK PSŽ Foto: Icon Sport / ddp USA / Profimedia

PSŽ je najverovatnije izgubio trku oko dovođenja Zinedina Zidana, a kako prenosi poznati fudbalski insajder Đanluka Dimarcio, novo ime je sada prioritet novog sportskog direktora Luisa Kamposa - trener Nice Kristof Galtije.

Galtije je tokom 13 godina od kako je počeo samostalno da radi u Francuskoj, vodio Sent Etjen 8 sezona, zatim je četiri godine bio trener Lila, a prošle sezone je vodio Nicu.

Sa Lionom je osvojio titulu u sezoni 20/21, što je bio veliki udarac za PSŽ, dok je sa Sent Etjenom osvojio Liga kup 2013. godine.

Le Parizjen javlja da su PSŽ i Poketino postigli sporazum o raskidu ugovora, kao i da bi Galtje trebalo da bude taj koji će preuzeti njegovo mesto.

On je navodno već javio čelnicima Nice da želi da radi u Parizu, jer je ovo životna prilika koja se pruža jednom u životu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    14. jun 2022 | 22:27

    Teraju Poketina zbog ovog....strasno sta rade

  • BralE

    15. jun 2022 | 09:03

    Zidan preuzima zasigurno nacionalnu ekipu. Zato su oni i igrali ovako mlako u LIgi nacija, samo da bi otjerali sadašnjeg trenera

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA