≫ 

Ivica Tončev poziva na oprez zbog žreba: "Nisu laki protivnici, Gzira je izbacila Hajduk..."

Prvi čovek Nišlija je poprilično staložen nakon žreba

  • 3
Ivica Tončev Foto: MN Press

Ekipa Radničkog iz Niša otkrila je svoje potencijalne rivale u kvalifikacijama za Ligu konferencija, a to će biti bolji iz duela Gzira junajteda sa Malte ili pak Atletik, koji dolazi iz Andore.

Gzira je već poznata ovdašnjoj javosti, pošto je ovaj kluba sa Malte uspeo da izbaci Hajduk iz Splita u kvalifikacijama za Ligu Evrope pre tri sezone u prvom kolu. Gzira je tada prvobitno poražena na Malti sa 2:0, da bi potom na Poljudu slavila sa 3:1 i tako prošla dalje zbog gola u gostima.

Upravo ta utakmica je bila pokazatelj prvom čoveku Radničkog, Ivici Tončevu, koji poziva na oprez.

- Neko može da kaže da smo imali sreće na žrebu i da podseti da je Radnički ranije već pobedio Gziru u kvalifikacijama, ali to ne mora ništa da znači. Na Malti se igra odličan fudbal i jako puno ulaže u njegov razvoj. Uostalom, ta ista Gzira je pre tri godine izbacila Hajduk iz Splita. Oni nisu lak protivnik, ali će Radnički da pruži svoj maksimum da ih pobedi i da igra i u trećem kolu kvalifikacija. U svakom slučaju, još ne znamo da li igramo protiv kluba sa Malte ili iz Andore, ali znam sigurno da ćemo dati svoj maksimum da na što bolji način prezentujemo Niš i Srbiju - rekao je Tončev.

Video: Umalo tuča na meču Partizana i Radničkog: Jedan igrač se sukobio sa sudijom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • panic

    16. jun 2022 | 04:40

    hoce to kad je namesteno hajduk je tada zaradio za tri sezone unapded pare doslo je iz prelaza iz 1-2 kvota je bila najmanje 100 to je i detetu od 1god bilo smešno 😂

  • a

    16. jun 2022 | 02:26

    hajduk je kao jaka ekipa

  • Majo

    16. jun 2022 | 17:26

    Jel on ispao od flore bese, sad ce opet

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA