Vojvodina dovodi golmana iz Barselone? Na pomolu transfer čoveka čija otkupna klauzula iznosi 100 miliona evra

Mogao bi ovo biti veoma dobar posao uprave novosadskog kluba

  • 0
Lazar Carević, FK Barselona, FK Vojvodina Printskrin: Youtube / Goalkeeper Highlights

Vojvodina polako priprema igrački kadar za novu sezonu. Posle dolazaka navale, na redu je i pojačavanje odbrambene linije, a na "nišanu" je mladi golman Barselone, Lazar Carević (23), koji ima još godinu dana ugovora sa katalonskim klubom, dok mu je određena klauzula od 100.000.000 evra.

Vest o potencijalnom transferu je preneo novosadski "Dnevnik", a oni ističu da je transfer jako blizu, s obzirom na to da Carević nije u planovima trenera Ćavija Ernandesa.

Carević je pristigao u redove Barselone još pre pet godina, kada je i sam imao tek 18. leta, a sa ekipom iz Katalonije je uspeo da se domogne i titule Evropskog šampiona u tom uzrastu, što ga je preporučilo ekipi Barselone B.

Pre dolaska Ćavija Ernandesa na klupu, tadašnji v.d. trener Serđi Barhuan je tokom prošle sezone pozvao Carevića i da bude deo prvog tima. Crnogorski golman je zabeležio i jedan nastup za reprezentaciju, dok je bio kapiten mlade selekcije.

Video: Poljubac golmana Ajntrahta i prelepe Brazilke posle pobede u finalu Lige Evrope: Kao da nikog nema

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA