≫ 

Partizan stigao u Ptuj: Aplauz crno-belih za novopečene mladence, istezanje posle osam sati puta

Tokom rada dogodila se i zanimljiva scena

  • 7

Dobar deo dana fudbaleri Partizana su proveli u putu ka Ptuju, gde će do 2. jula relizovati drugu fazu priprema pred početak nove sezone. Trener Ilija Stolica će tek tokom naredne sedmice u dobroj meri kompletirati igrački kadar, jer se očekuje i dolazak igrača koji su dobili produženi odmor, a verovatno i pojačanja.

Prvi radni dan crno-bele očekuje u nedelju, a po dolasku u Sloveniju ekipa nije trenirala na terenima u Kidričevu, već je samo odradila istezanje nadomak hotela "Primus", gde su privukli veliku pažnju gostiju i prolaznika.

Tokom rada dogodila se i zanimljiva scena, kada je pored ekipe prošao "taze" venčani mladi par, koji se fotografisao nedaleko od poljane na kojoj su se igrači istezali, pa je usledio spontani aplauz celog tima u znak odobravanja zajedničkoj budućnosti...

Rekosmo već, od sutra kreće naporan rad, a prvi kontrolni meč na pripremama crno-beli će odigrati 24. juna protiv rumunskog Kluža.

Video: Vazura: Partizan dovodi 3 stranca i 4 domaća igrača

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA