≫ 

Brat Marka Jevtovića pokazao zavidnu fudbalsku veštinu na treningu Partizana

Luka kaže da je u tom "začaranom metru" oko sebe najbolji prijatelj sa loptom

  • 0

Novi član stručnog štaba Partizana, koga je po dolasku angažovao Ilija Stolica, mladi Luka Jevtović, inače rođeni brat prvotimca Marka Jevtovića, nije samo dobar fudbalski analitičar, već je i veoma vešt sa loptom.

To u minulih nekoliko dana rada, što u Beogradu, što u Ptuju, mogli da se uvere svi prisutni, jer Luka iskoristi svaki momenat da izvede neki trik sa loptom, pa je pobudio i pažnju prvotimaca crno-belih, koji ga često pitaju da im pokaže veštinu. Kako je veoma skroman i nenametljiv, izbegava kamere u širokom luku, ali je u rečenici kroz osmeh objasnio svoj dar.

- Znate kako, ja sam sa loptom najbolji prijatelj u kvadratnom metru oko sebe. To sam ja, to je moja veština - pokazuje Luka rukom koliko mu je otprilike "polje delovanja", kao da želi da kaže da je brat Marko izašao iz tog okvira sa možda manje veštine, ali sa nekim drugim karakteristikama koje su danas neophodne u modernom fudbalu.

No, dobro, osveženje je tokom naprornog rada videti i malo veštine, Luka je za to specijalista.

Video: Tadić: Uz dobru igru, najbitnije je da smo pobedili

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA