Izraelac se dobro zabavio na treningu Partizana: Natho pričao srpski, ometao saigrače i pogađao

Na treningu oporavka Ilija Stolica dao igračima slobodnih 15 minuta da izaberu vežbu, pa se vezista opustio i nasmejao drugove iz tima

  • 4

Iako se igrački kadar Partizana tek kompletira, momci koji su na raspolaganju treneru Iliji Stolici "muški" odrađuju plan rada, pa su posle međusobne trening utakmice danas dobili malo "oduška" u vidu treninga oporavka, koji je sadržao niz igrica, ali i slobodne aktivnosti po izboru, kada je glavni deo okončan.

Međutim, Bibrasu Nathu je sve takmičenje, pa se nije previše obazirao na pomenute "slobodne aktivnosti" u poslednjih 15 minuta, već je i vežbanje završnice pretvorio u svojevrsno nadmudrivanje sa saigračima sa kojima obično provodi i najviše vremena - Rikardom Gomešom i Kvinsijem Menigom, a priključio im se i Marko Milovanović po "prirodi posla" napadača, kao i mladi Mateja Stašević, kome je poverena uloga asistenta sa boka.

Izraelac je revnosno brojao svaki gol, svoje naročito, pokušavajući ponekad i da "dopiše" poneki, dok je saigrače konstantno ometao sitnim provokacijama, dobacivanjima, sugestijama golmanu gde da brani, te "zahvalnicama" Staševiću kada uputi težak centaršut i navede ih na grešku. I sve to u "miksu" srpskog i engleskog jezika.

- Bravo brate, good ball, super brate - dobacio bi zadovoljno Staševiču kada "uvali" Holendera, a potom bi se obratio i golmanu Đorđu Mihajloviću kada bi trebalo dodatno osujetiti rivala.

- Može gošo, very important! O goliiii - odjekivalo je terenima u Kidričevu, dok su se svi ostali smejali doskočicama Izraelca.

Međutim, priča nije prestajala ni kada bi on sam dolazio na red, ređale su se psovke na engleskom, pa bodrenje na srpskom.

Posle prvog promašaja, culo se:

- Jaooo!

Usledio je i drugi...

- F..k off!

Da bi u trećem lopta našla put do mreže.

- Tako je bre!

Potom se obratio i Rikardu, sa kojim se očito i kladio u učinak, dok je Meniga, od koga je imao daleko bolji skor - poslao kući da se ne bruka.

- Give me euros later, d`not worry, brate! (Daj mi evre kasnije, ne brini brate, prim.aut). Kvinsi, go home!

I tako 15-tak minuta i šale i ozbiljnog rada, ali kada se svedu račini, Izraelac je zaista najviše puta pogađao mrežu, nekada i sa neverovatnom lakoćom iz svih pozicija. Majstor Natho...

Video: Filipović stigao na pripreme Partizana: Pojačanje velikodušno prihvaćeno

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jele

    21. jun 2022 | 19:40

    Nato svaka cast.Bre nauci ove tudjmanove bunkerase malo sportskoj kulturi.Verovatno ce se valjda nauciti kad se vrate u domovinu.Dok partizan bitku bije hrvatski se barjak vije.Hvala za minuse🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷👍

  • RSK

    21. jun 2022 | 17:25

    Natko vjerujem neće biti u prilici da igra protiv miljenice . V V V I to neće dozvoliti.

  • Milan Galic

    22. jun 2022 | 09:17

    Grešite Ukrajinci.Vi ste to pevali jer vam oni bili drugovi u drugom svetskom ratu.Zar ne.Da Da DaDA DA DA.Pitajte vase starce.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA