≫ 

Inter prodaje igrača u PSŽ kako bi doveli Milenkovića iz Fiorentine

Ideja je da se od novca koji će zaraditi od Škrinjara kupe srpski štoper i Brazilac Bremer

  • 0
FK Inter Foto: AP/Tanjug

Čelnici Intera krenuli su u rekonstrukciju tima kako i sledeće sezone vratili titulu na Đuzepe Meacu, a jedno od gorućih pitanja jesu pojačanja u defanzivnoj liniji tima!

Kako "Sportitalija" javlja, Neroazuri imaju plan da za 65 miliona, plus određeni bonusi, prodaju Milana Škrinjara Pari Sen Žermenu i da za te pare dovedu Brazilca Bremera iz Torina i srpskog reprezentativca Nikolu Milenkovića.

Milenković ulazi u poslednju godinu ugovora i idealana je prilka za Fiorentinu da nešto zaradi. Pogotovo što je Srbin iza sebe imao odličnu sezonu u kojoj se Viola posle dugo godina vratila u Evropu.

S druge strane, Bremer je nešto "traženija roba" na fudbalskoj pijaci. Navodno ga traže Juventus, Milan, Totenhem, Čelsi i Mančester junajted, ali mediji u Italiji pišu da se obećao Interu. Cifra koja se pominje iznosi oko 40 miliona evra.

Što se tiče Škrinjara, on je karijeru počeo u Žilini, potom je nastupao za Sampdoriju, odakle je 2017. godine stigao u Inter. Imao je ugovor do 2023. godine koji je produžio do 2025. Uz povišicu od milion evra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA