Bivši mladi reprezentativac ne krije da bi voleo da zaigra u Zvezdi

Milojević je trenutno golman novog superligaša Mladost GAT

  • 0
Aleksa Milojević Foto: MN Press

Nekadašnji mladi reprezentativac Srbije Aleksa Milojević, inače golman novog superligaša Mladost GAT, ne krije da bi jednog dana voleo da zaigra u Crvenoj zvezdi!

Milojević trenutno ima 22 godine, u Mladost je stigao iz OFK Bačke ovog januara, dok je karijeru počeo u Jagodini. Otuda i poređenje i povlačanje paralele sa karijerom Predraga Rajkovića.

- Radio sam sa Nešom Kostićem, koji je u orbitu lansirao Predraga Rajkovića i Đorđa Nikolića. Posle njih je došao i red na mene, pa sam sa 16 godina debitovao u Superligi. Branio sam za nacionalni tim u svim uzrastima, zaključno sa U 21. Ostala je "A" reprezentacija, što je san svakog sportiste. A, ne bih se ljutio da Rajkovićevim stopama krenem i u klupskoj karijeri - aludirao je Milojević, u razgovoru za "Sportski žurnal", na želju da najpre zaigra za Zvezdu.

Kada je u pitanju dolazak u Mladost, Milojević je otkrio i kako je završio u Novom Sadu.

- Možda je neke izneadila činjenica što sam došao u Mladost, ali sam ocenio da je bolje da konstantno branim u Prvoj ligi, nego da odem u jači klub i budem treći golman. Imao sam pozive Radničkog iz Niša i Napretka, ali mi se sa Novosađanima sve poklopilo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA