"Prodajem kondome i često vodim ljubav": Legendarni fudbaler otkrio recept za srećan život

"Vodim čist život bez pravila", poručio je Faustino Asprilja

  • 0
Faustino Asprilja

Foto: Profimedia/RAUL ARBOLEDA

Legendarni kolumbijski napadač Faustino Asprilja još jednom je potvrdio koliko uživa u penziji u koju je otišao sada već davne 2004. godine!

Asprilja ima 52 godine i fudbalska je ikona Kolumbije u pravom smislu te reči. U Evropi je stekao ime igrajući za Parmu i Njukasl,  nastupao je na dva Mundijala, a danas novac najviše zarađuje tako što prodaje kondome vlastite marke "Tito."

U intervju za italijansku "Gazetu delo Sport", Asprilja je otkrio svoj recept za srećan život.

- Imam farmu, kolumbijskoj vladi prodajem šećernu trsku. Prodajem i kondome. Živim vrlo sretan život, ja sam Asprilja, vodim čist život bez pravila, puno vodim ljubav, jer je seks vrlo važan u mom životu - poručio je Kolumbijac.

A da je stvarno tako kada je u pitanju seks, Asprilja je godinama unazad potvrđivao kroz raznorazne intervjue. I ne samo on, jer je i tamošnja glumica za odrasle Esperanca Gomez otkrila anegdoru koju je imala sa njim.

- Asprilja je želeo da me pojede (da ima seks sa mnom), ali mu nikada ne bih dala. Hoće i da mu ''duvam sveću'' za 50. rođendan - rekla je Esperanca na proleće 2019. godine, nakon što je razmenjivala poruke sa njim.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA