≫ 

Rikardo za Telegraf o zemljaku Andradeu: Doneće veliki kvalitet Partizanu, sjajan momak

Sjajno se služi levom nogom i ima odličan pregled igre, verujem da će predstavljati dobar miks sa momcima koje već imamo u timu, kaže napadač crno-belih

  • 12
Rikardo Gomeš Foto: MN Press

Bolju preporuku za dolazak u Partizan od one koju mu je "isporučio" Rikardo Gomeš novajlija Patrik Andrade nije mogao da dobije. Uz sav trud čelnika crno-belih, koji su se dobrano namučili da privole vezistu i agenta da "skrenu" ka Beogradu, svakako je i najbolji napadač u Srbiji doprineo dugogodišnjim poznanstvom sa Andradeom, kome se, kako kaže, veoma raduje.

Rikardo ističe da će novi fudbaler biti veliko pojačanje za tim iz Humske, kako na individualnom, tako i na timskom planu.

- Znam Andradea mnogo godina, igrali smo čak i za omladinsku reprezentaciju zajedno, to je bilo baš davno - kroz smeh kaže Rikardo Gomeš.

- Naravno, posle smo bili saigrači u u A selekciji Zelenortskih ostrva i dobro se poznajemo i privatno i na terenu. To je igrač koji ima odličan kvalitet, sjajno se služi levom nogom, ima sjajan pregled igre, a takođe je izuzetan momak. Srećan sam što dolazi u Partizan, jer smatram da će nam doneti veliki kvalitet na terenu, pojadinačno, ali i timski. Hteo bih da istaknem da sam srećan što Patrik dolazi i zbog naše zemlje, koju ćemo zajedno predstavljati u ovom delu sveta najbolje što možemo - ističe Rikardo Gomeš za Telegraf.

Naravno, prijatelji, zemljaci i nekadašnji saigrači iz reprezentacije, koju je Rikardo napustio zbog selektora, razgovarali su pre nego što je Patrik Andrade prihvatio ponudu Partizana i to je verovatno olakšalo i crno-belima same pregvore.

- Pričali smo nedavno, dok su pregovori još trajali. Znate i sami kako to ide, želeo je da se informiše, da zna neke stvari, što je i normalno. Drago mi je što je na kraju došlo do dogovora i što će nam se Andrade priključiti. Uveren sam da će svojim kvalitetom mnogo dobrineti i da će u saradnji sa momcima koje već imamo u veznom redu biti dobar "miks" - zaključuje Rikardo Gomeš.

Video: Filipović stigao na pripreme Partizana: Pojačanje velikodušno prihvaćeno

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • taifun

    22. jun 2022 | 17:22

    Veliko BRAVO. Svako pojačanje pogodjeno, nemamo mi prostora da dovodimo razne motike spotike za 50 miliona a da nam greju klupu. Naš budzet je skroman i ne zavisi od države već od rukovodećih organa

  • Sava

    22. jun 2022 | 16:59

    Vazi Riki, donece drugo mesto , kao i uvek. Mada , s obzirom da se Vosa ozbiljno pojacala, mozda ni trece ne bude daleko. Zavrsicete i ti i zemljak Andrade u dzepovima Draga i Cupe

  • navijać

    22. jun 2022 | 17:19

    Dobro došao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA