Vlahović dobija novog saigrača: Pogba se vraća u Torino!

On će zadužiti crno-belu opremu posle šest godina van Italije

  • 2
FK Mančester Junajted - FK Liverpul Foto: Tanjug/AP

Francuski fudbaler Pol Pogba odlučio je da se vrati u redove Juventusa posle šest godina provedenih u Mančester junajtedu. Pogba se u Torino vraća kao slobodni fudbaler, što znači da "Stara dama" neće platiti ni dinar ekipi iz Mančestera.

Veoma čudan put je prošao fudbaler nakon što je prošao omladinsku školu Mančestera. Tada je odlučio da ode u Juventus bez obeštećenja, gde se i formirao kao igrač i gde je postao jedan od najboljih fudbalera na svetu.

Partije su ga preporučile njegovom bivšem klubu, koji je platio čak 115 miliona evra kako bi ga ponovo video na Old Trafordu, ali očigledno, Pogba će se ponovo vratiti u Torino bez obeštećenja.

Tokom šest sezona u Junajtedu, Pogba je osvojio samo titulu u Ligi Evrope 2017. godine, dok je osvojio i drugo mesto u sezoni 2020/2021. Osim tog trofeja, uspeo je da se domogne i EFL Kupa u istoj sezoni kada je došao i do pehara u Ligi Evrope.

Juventus je još jednom pokazao da radi veoma dobar posao sa igračima koji su ostali bez ugovora u svojim klubovima, jer je Pogba još jedan u nizu ovakvih transfera koji stižu na "Juventus arenu".

Video: Lokateli otišao korak dalje od Ronalda i Pogbe: Doneo svoju vodu i pomerio Koka-Kolu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • golum

    23. jun 2022 | 20:30

    Vise zauzet svojim frizurom nego li kako igra na terenu, parazit i virus svakog tima. Mourinho je bio u pravu u vezi njega

  • Vosa

    24. jun 2022 | 01:14

    Tamo mozda se i pokrene na terenu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA