≫ 

Evo gde i kada možete da gledate uživo TV prenos prijateljskog meča Crvena zvezda - Bravo

Biće to prvi okršaj crveno-belih na pripremama

  • 0
FK Crvena Zvezda - FK Partizan, Derbi, Finale Kupa Foto: Nikola Tomić

Fudbaleri Crvene zvezde polako pale motore za novu sezonu u srpskom i evropskom fudbalu. Posle nekoliko dana provedenih na pripremama u Sloveniji, došlo je vreme da ih vidimo po prvi put na terenu posle oko mesec dana pauze. Protivnik će im biti ekipa Brava iz Ljubljane.

Reč je o sastavu koji je prošle sezone bio sasvim korektan u slovenačkom šampionatu, pošto je završio na petom mestu i bio je daleko od bilo kakve borbe za opstanak. Baš naprotiv, Bravo se borio za Evropu i poklekao je u drugom delu šampionata.

Sa druge strane, planovi i ciljevi Zvezde u ovoj sezoni su jasni - ostvariti novi plasman u Evropu i domoći se titule u Superligi, koja od ove godine donosi i direktan plasman u grupnu fazu Lige šampiona.

Utakmica između Crvene zvezde i Brava na programu je od 19.00 časova, a biće to prvi put da se u međusobnom okršaju sastaju ova dva tima. Prenos je obezbeđen na kanalu Arena Sport Premium 1.

Video: Crvena zvezda predstavila još jedno pojačanje: Osman Bukari se seća mečeva protiv crveno-belih

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA