Bivši fudbaler Zvezde se snimao go, video se pojavio u javnosti

Doduše, pokrio je intimne delove tela

  • 0
Ailton Printskrin: Instagram/ailtonag

Nekadašnji brazilski napadač Ailton, koji je svojevremeno nosio i dres Crvene zvezde, privukao je pažnju nemačke javnosti nakon što se go slikao sa popularnom "salatarom."

Ailton je pehar namenjen pobedniku Bundeslige osvojio sa Verderom 2004. godine, a bez odeće je ostao jer je želeo na originalan način da čestiota 70. rođendan velikom nemačkom mediju "Bild."

- Danas imam posebnu posetu u svom stanu. Moja fudbalska karijera je moja najveća pobeda - napisao je Ailton na Instagramu u trenutku kada su mu doneli "salataru", a pre fotografisanja.

Ailton Printskrin: Bild Video

Brazilac je te sezone izabran za najboljeg igrača i strelca Bundeslige, a nakon Verdera igrao je za Šalke, Bešiktaš i HSV pre nego što se 2006. preselio u Beograd.

Sa Zvezdom je uzeo titulu u sezoni 2006/07, mada je odigrao samo pola sezone i na 13 mečeva dao je četiri gola.  Nakon proleća u Grashopersu na pozajmici, Brazilac je lutao od Duizburga, Metalurga, Altaha sve do nižih liga gde je 2013. i završio karijeru.

Oženjen je, ima dvoje dece, a vi u nastavku možete pogledati njegove privatne fotografije - ali i one u dresu Zvezde:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA