≫ 

Andrade otkrio zašto je izabrao Partizan, Iliev poručio "zlim jezicima": Nadam se da će prestati to da rade

Poručio je novi vezista crno-belih da je Rikardo Gomeš odigrao značajnu ulogu u njegovom dovođenju

  • 13

Patrik Andrade, vezista sa Zelenortskih ostrva, u petak je i zvanično promovisan kao novo pojačanje Partizana!

Andrade je u Humsku stigao kao slobodan igrač, potpisao je ugovor na tri godine, u četvrtak veče se priključio saigračima na pripremama, da bi dan kasnije poručio:

- U Partizan sam došao zato što je to pravi put i zato što je u pitanju veliki klub sa velikim brojem navijača. Razgovarao sam sa Rikardom i on je "deo sladaglice" koja je uticala da dođem ovde. Rekao mi je sve lepo o klubu, ljudima ovde. Imao sam i druge ponude, ali u prvom momentu kad sam saznao da me Partizan hoće brzo sam doneo odluku sa agentom i za dva dana sam odlučio da dođem ovde - rekao je Andrade i dodao:

Patrik Andrade Foto: FK Partizan

- Došao sam da pomognem Partizanu da uzme titulu, da uzme što više ove godine i mislim da svi zajedno možemo da uspemo u tome. Ja sam neko ko želi da pomogne timu da pobeđuje, da napravi dobar posao. Spreman sam, ali moram da se upoznam sa grupom, sa procesom. Mislim da će iz dana u dan biti bolje za sve. Trener će odlučiti kada ću zaigrati.

Na njegove reči, odnosno na pitanje novinara kakav je Andrade uopšte, nadovezao se sportski direktor Ivica Iliev.

- On ima karakter pobednika. Sve ostale kvalitete ćete svi videti. Glavni karakter je što je pobednik, a takvi nam trebaju - rekao je Iliev koji se osvrnuo na priču da će Natho dati "šesticu" Andradeu, a sam Izraelac će zadužiti "desetku":

- Kao i mnogo puta do sada, zli jezici su pogrešili i nadam se da će prestati do da rade i da unose nemir u našu porodicu. Po ko zna koji put se pokazalo da te kuloarske priče nisu istinite.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GP

    24. jun 2022 | 11:55

    VVIS (Vucelic, Vazura, Ilijev, Stolica), gubite se iz Partizana. A ovom novom porucujem da je Partizan imao nekad veliki broj navijaca na stadionu. Sada dolazi samo saka placenika na "jug", a koji i nisu, u stvari, navijaci Partizana.

  • Dacha

    24. jun 2022 | 11:48

    Rece Ivica bombas i ostade ziv.UPRAVA NAPOLJE!

  • Tatica

    24. jun 2022 | 11:53

    Došao pošto ga niko drugi nije hteo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA