≫ 

Pogba snimio jedan od najgorih dokumentaraca ikada: Na IMDB-ju dobio ocenu 1/10, ređale se urnebesne kritike

Mnogi su ocenili glumu fudbalera Mančester junajteda kao krajnje arogantnu

  • 2
Pol Pogba, IMDB Foto: Tanjug / AP, IMDB - Printscreen

Čuveni francuski fudbaler Pol Pogba mogao bi da uđe u istoriju filmske industrije kao neko ko je snimio jedan od najgorih dokumentarnih filmova u istoriji. Barem, ako je suditi prema prvim ocenama na sajtu IMDB, na kojem kritičari ostavljaju svoje osvrte na sva ostvarenja od postojanja.

Naime, prošlosezonski fudbaler Mančester junajteda je na platformi "Amazon Prime" objavio dokumentarni film u nekoliko epizoda pod nazivom "The Pogmentary" u kojoj je pokušao da objasni svoju životnu priču, ali gledaoci ga nisu dočekali sa preteranim oduševljenjem.

Posle oko 6.900 ocena na sajtu, njih preko 6.500 je dalo najnižu moguću ocenu - 1, tako da se i kompletno ostvarenje trenutno rangira ocenom 1,0 / 10! Serija govori o njegovom vremenu u Junajtedu i razlozima odlaska iz kluba, ali navijači mu zameraju pre svega na njegovoj aroganciji tokom iznošenja činjenica.

U jednoj od scena u filmu, prikazano je kako Pogba odbacuje ponudu ugovora od čak 300.000 engleskih funti nedeljno, što je oko 350.000 evropskih novčanica. Tu ponudu je Pol okarakterisao kao "ništa", što je izazvalo bes ljubitelja filma i sporta, znajući u kakvim uslovima danas mnogi žive.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Pubity Sport (@pubitysport)

Druga scena koja je izazvala mnoge polemike je ona u kojoj preminuli menadžer Mino Rajola ima žestoku svađu sa ser Aleksom Fergusonom, gde ovaj govori "kako njegov pas ne bi hodao po travi trening centra za taj novac koji je Junajted ponudio Pogbi da produži ugovor 2012. godine". Baš tada je Francuz prešao u Juventus.

Kritike su se samo ređale na popualrnom sajtu IMDB, od onih u kojima fudbalera nazivaju detinjastim, van ove planete i egocentričnim do prilično ozbiljnih u kojima prozivaju Pogbu kao nekoga ko uopšte ne zna kako izgleda život jedne normalne osobe.

- On je u nekakvoj vrsti iluzije i potpuno je egocentričan. Sramota je za druge prave fudbalere koji su igrali pre njega. Sramota je za osobe koje rade od devet do pet samo za delić onoga što ovaj čovek zaradi za nedelju dana. Izbegavajte, nemojte da usisavate u sebe njegov preveliki ego - samo je jedan od komentara sa ocenom čiste jedinice.

Pogba, ocene filma Foto: IMDB - Printscreen

U međuvremenu je Pogba odlučio da ipak napusti Mančester junajted kako bi prešao u Juventus, a dogovor je postignut tokom jučerašnjeg dana i potpis je zakazan za početak meseca jula. On će u Torino doći kao slobodan igrač.

Video: Darko Brašanac hvali Orlove i poručuje: Prolazimo grupu na SP, ako nastavimo da igramo isto

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miona

    24. jun 2022 | 23:22

    Pogba bas pravo francusko prezime. Zna li taj 'Francuz' pisati?

  • samo iskreno

    24. jun 2022 | 23:20

    Bahahahhahaahaha Od prilike malo jači rejting ima kao igrač

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA