≫ 

Kapiten Čukaričkog: "Sva pojačanja su odličan izbor naših direktora"

Docić napominje da je klub radio planski kada je u pitanju prelazni rok

  • 0
Marko Docić, FK Čukarički Foto: MN PRess

Uradio je Čukarički za sada jedan od boljih i pametnijih prelaznih rokova u novijoj istoriji, ali nema sumnje da će najvažnije pojačanje za Brđane biti povratak kapitena Marka Docića!

Sjajni vezista nije igrao čitavo proleće i nije ni čudo što je željan utakmica.

- Povreda je prošlost, imam svoj program rada u dogovoru sa kondicionim trenerom. Uopšte nemam osećaj da sam odsustvovao tako dugo sa terena. Videćemo kako će sve to izgledati na terenu, uskoro kreću utakmice – rekao je Docić.

Vezista je jedan od najiskusnijih u timu, uz novopridošlicu Nikolu Vujadinovića, kao i starosedeoce Darka Puškarića i Nemanju Belića. U međuvremenu, klub su napustili Asmir Kajević, Đorđe Jovanović, Đorđe Petrović, Marko Rakonjac...

- Neki momci su otišli, ali je klub radio planski, takođe je zadržao dosta starijih i kvalitetnih igrača. I upravo je taj balans nas starijih i perspektivnih mladih igrača najveće bogatstvo Čukaričkog. Lično, glavom sam ovde, ne žurim nigde, a imam i dogovor sa gazdom kluba Draganom Obradovićem, odnosno sa sportskim direktorom Vladimirom Matijaševićem. Njihovu podršku imao sam i kad sam bio van forme, kad sam bio povređen - rekao je Docić i dodao:

- Tomović je 2001. godište, Vujadinović je doveden da uz nas koji smo duže u klubu pomogne mladim igračima. Ivanović je veliko pojačanje, igrao je u dobrim klubovima, došao je kod nas u pravim zrelim fudbalskim godinama. Od njega se dosta očekuje. Adžić je prošao dostao toga, dobar igrač, doveden je da nam pomogne u Evropi, prvenstvu i verujem da će tako biti. Sva pojačanja su odličan izbor naših direktora.

- Tomović je mladi i perspektivan igrač, sa druge strane Vujadinović je doveden da uz nas starije pomogne momcima čije vreme dolazi. Opet, Ivanović je veliko pojačanje, igrao je u dobrim klubovima, došao je kod nas u zrelim fudbalskim godinama. Takođe, Adžić je dobar igrač, doveden je da nam pomogne u Evropi, prvenstvu i verujem da će tako biti. Pokazalo se da su sva pojačanja odličan izbor.

Video: Da li je ovo još jedan nedosuđeni penal: Sporna situacija na meču Čukarički - Radnički

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA