≫ 

U slavu Mesija, u slavu fudbalskog Boga: 5.000 klinaca horski čestitalo rođendan velikanu!

Rodni Rozario je našao najoriginalniji način da oda čast neprevaziđenom Argentincu

  • 1
Lionel Mesi dečiji hor čestitka Foto: Tanjug/AP, Youtube/Deporttv

Da je Lionel Mesi (35) polubog od krvi i mesa to svi znamo, za fudbalske fanove on je i više od toga, ali u Argentini to kako ga doživljavaju, to je posebna priča - tamo uživa status kakav verovatno ne uživa nijedna sportska zvezda na svetu u svojoj državi.

O tome svedoče i prizori iz njegovog rodnog Rozarija, i to na dan kada je napunio 35 godina.

Čitav trg je bio okrupiran dečurlijom, oko 5.000 dečaka i devojčica su se sabrali na manifestaciji "Dan zastave" u blizini reke Parane, što je već tradicionalan skup i prilično važna stvar za lokalnu zajednicu. Ovog puta nije izostala ni oda Leu Mesiju čiji se rođendan poklopio sa ovim događajem, pa su se organizatori dosetili da bi bilo sjajno da se pošalje rođendanska čestitka najvećem sinu Rozarija, na najlepši mogući način.

Iz grla malšana, zaorilo se "srćan ti rođendan, srećan ti rođendan Leo Mesi", a čitavu predstavu pratile su i kamere lokalne televizije. Mesi lepšu čestitku nije mogao da dobije. Bogovski!

Inače, slavni Argentinac se porodicom i najbližim društvom, među kojima je i Luis Suarez, odmara na španskom ostrvu Sa Feradura.

Video: Kad je skinula mini suknju na jahti i more je proključalo: Mesijeva Antonela nikad vrelija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA