Čuveni Hauard Veb se vraća u Premijer ligu: Svojevremeno je morao da se pravda da nije spavao sa Fergusonom

Navijači na društvenim mrežama su "pohitali" da kažu da je Junajted dobio veliko pojačanje

  • 0
Howard Webb

Foto: Profimedia

Ljubitelji Premijer lige dobro se sećaju lika i imena čuvenog sudije Hauarda Veba. Prošlo je već punih osam godina od kako je završio svoju dugačku i uspešnu karijeru u ovoj roli, a izgleda da mu je deljenje pravde toliko nedostajalo da je vreme da se sada vrati u novoj ulozi.

Naime, posle odlaska Majka Rajlija sa mesta predsednika sudijske komisije PGMOL-a, što je zapravo udruženje svih arbitara u Premijer ligi, stigla je vest koju su preneli svi engleski mediji da će upravo Veb preuzeti njegovu ulogu, što je uzrokovalo pravi talas reakcija na društvenim mrežama.

Hauard Veb je tokom svoje bogate karijere sudio na 296 utakmica Premijer lige, kao i na nekoliko finala FA Kupa, Liga kupa, Komjuniti šilda, Lige šampiona i Svetskog kupa. Bio je na centru na meču između Holandije i Španije na Mundijalu u Južnoafričkoj Republici 2010. godine, a na FIFA listi se zadržao od 2005. do 2014. godine.

Međutim, tokom karijere ga je pratio epitet da je zapravo okoreli navijač Mančester junajteda, što se nekako poklopilo sa godinama velikog uspeha ovog kluba. Upravo od kako je Veb otišao u penziju, krenulo je posrnuće Đavola, pa mnogi spekulišu da će sledeća sezona poslužiti kao vaskrsnuće, te da klub sa Old Traforda ne mora ni da dovodi pojačanja.

- Pojačanje decenije za Junajted, Mančester se vratio... Mančester junajted je prvak Engleske - samo su neki od komentara koji se nižu na Tviteru.

Zanimljivo je da je tokom karijere Veb morao da se pravda i da nije spavao zajedno sa ser Aleksom Fergusonom.

- Za razliku od noga što ste mogli da vidite na internetu, nikada nisam spavao sa ser Aleksom Fergusonom - rekao je Veb u jednom intervjuu.

Video: Mika Aleksić nasmejan u Palati pravde: Dočekali ga transparentima da veruju Mileni Radulović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA