Partizanov drugi meč u Sloveniji: Spartak iz Trnave testira crno-bele

Utakmica se igra u 18.00 časova, uz direktan prenos na Areni sport

  • 1
FK Partizan Foto: FK Partizan

Fudbaleri Partizana danas će odigrati i drugi kontrolni meč na pripremana u Sloveniji, a protivnik je drugoplasirana ekipa slovačkog šampionata Spartak iz Trnave. Utakmica se igra na stadionu u Kidričevu, gde crno-beli inače i svakodnevno treniraju, sa početkom od 18.00 časova, uz direktan prenos na Areni sport.

Baš kao i u minulom meču sa Klužom (0:1), trener Ilija Stolica ne može da računa na oba napadača - Rikarda Gomeša i Marka Milovanovića, usled lakših povreda, a van stroja su još uvek Marko Živković, Nemanja Jović, Nikola Lakčević... Dobra okolnosst po stručni štab je svakako povratak centralnih defanzivaca - Igora Vujačića i Siniše Saničanina, koji, pak, nisu još potpuno spremni, ali će imati određenu rolu u drugom delu današnjeg meča. Otuda će u centralnom delu odbrane ponovo biti starteri Marko Jevtović i Zlatan Šehović.

Navijači Partizana će u današnjoj utakmici sa Slovacima imati priliku da prvi put na delu vide novajliju Patrika Andradea, koji je "uhvatio" nekoliko treninga sa ekipom, ali je na pripreme došao u dobrom fizičćkom stanju i stručni štab će ga od prvog minuta poslati na teren.

Sudeći po poslednjem treningu, Partizan bi trebalo da počne u sledećem sastavu: Stevanović, Filipović, Jevtović, Šehović, Urošević, Fejsa, Natho, Andrade, Lutovac, Menig, Holender.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA