≫ 

Srbi na ceni kod Murinja, posle Matića još jedan fudbaler na "ić" u fokusu Portugalca

Reprezentativac Srbije je jedna od opcija Cučice za narednu sezonu

  • 0
Saša Lukić

Foto: Tanjug/AP

Srpski fudbalski reprezentativci bi ovog leta masovno mogli da promene sredine u kojima su dosad bili jaki aduti. Učinio je to Pavlović (Bazel-Lajpcig), jake su indicije da će to isto uraditi Luka Jović, Sergej Milinković Savić, Filip Kostić, a nove opcije, sudeći prema pisanju italijanskih medija, preisputije i Saša Lukić.

Dnevnik "La Stampa" tvrdi da Lukića želi niko drugi do Žoze Murinjo.

Portugalac je ovog leta već angažovao jednog Srbina, doveo je Nemanju Matića iz Junajteda, a za čvršću vezu želi još jednog igrača sa čijim kvalitetima se direktno upoznao u duelima Torina i Vučice minule sezone.

Sve je i dalje preuranjeno, "La Stampa" ne piše da kontakti uopšte postoje, ali barata sumom od 15 miliona evra koliko su Rimljani spremni da ponude za Piksijevog aduta.

Isti izvor takođe navodi da je to suma koju nikako neće prihvatiti klub sa severa Italije, koji, ako uopšte dođe do ponude, očekuje izdašniju ponudu sa juga Čizme.

Sve u svemu, Lukić je miran, sa Torinom ima još dve godine ugovora pa mu ni ostanak u klubu gde se očito profilisao kao jedan od najvažnijih aduta ne može poremetiti dobru formu i ulzet koji doživljava.

Video: Murinjo snimao slavlje igrača Rome u autobusu i doček navijača u Rimu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA