Kangva skandirao Zvezdi, Afrikanac pevao domaći hit: Crveno-bele novajlije se predstavile saigračima pesmom

Dobro su se zabavili svi u timu Dejana Stankovića

  • 3

Kao što to obično biva, na pripremama pred početak sezone novajlije u ekipi imaju jednu vrstu predstavljanja saigračima i to tako što pred svima izvode numeru po izboru. Tako su u taboru Crvene zvezde zadatak, koji je za većinu fudbalera neprijatan, imali Kings Kangva, Osman Bukari, Mustafa Ibrahim, ali i neki od omladinca koji su se priključili seniorskoj ekipi.

Prvi je na "scenu" stupio Vladimir Lučić koji je otpevao sada jednu od najpopularnijih pesama kod sportista "Jutro je". Nakon izvedbe pesme Nade Topčagić, mikrofon su preuzeli Lučićevi vršnjaci, da bi potom red stigao i do Zvezdinih igrača sa afričkog kontinenta.

Kings Kangva je pobrao mnogo simpatija kod saigrača, a sigurno će tako biti i kod navijača, pošto je on umesto pesme skandirao ime svog kluba.

Pesmu po izboru otpevao je i Osman Bukari, a posebno zanimljiv je bio "nastup" Ibrahima Mustafe koji je otpevao pesmu na srpskom "Mala voli gada". I ne treba da čudi što je Mustafa već naučio srpske pesme, pošto je u našoj zemlji od 2019. godine, kada ga je Zvezda dovela, ali i prosledila na brojne pozajmice u Zlatibor, Sremsku Mitrovicu, Novi Pazar, da bi se konačno priključio prvom timu crveno-belih.

Kako je sve to izgledalo pogledajte u videu na početku teksta.

Video: Stanković kritikovao igrače: Ne smeju ležerne situacije da se dešavaju, napadači moraju da rešavaju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA