Saznajemo: Partizan prati krilo Sošoa, Francuz na listi mogućih pojačanja

Istog igrača već duže vreme prati i želi nemački Bohum

  • 9
Maksim do Kouto Foto: Profimedia

Krilni napadač Sošoa - Maksim Do Kouto (25) nalazi se na listi potencijalnih pojačanja Partizana u letnjem prelaznom roku. Francuski internacionalac je jedan od fudbalera koga su crno-beli ispratili i skautirali u prethodnom periodu i u zavisnosti od nekih pregovora koji su trenutno u toku, biće poznat razvoj situacije i sa pomenutim igračem.

Telegrafu je potvrđeno da je Do Kouto "u sistemu" praćenja kluba iz Humske, ali se u ovom trenutku pažljivo meri svaki korak kako se odabralo pravo rešenje na krilnoj poziciji, koja je jedna od ključnih koju crno-beli žele da pojačaju u letnjem prelaznom roku.

Partizan na "radaru", pored Do Kouta ima još nekoliko veoma interesantnih igrača sa kojima je u kontaktu, a trener Ilija Stolica je taj koji će, u saradnji sa sportskim direktorom Ivicom Ilievim, doneti konačnu odluku ko će od igrača u užem izboru biti angažovan.

Do Kouto je fudbaler koji, rekosmo već, trenutno fudbaler Sošoa, koji se, pored Partizana, nalazi i na listi želja nemačkog Bohuma. Pre toga je branio boje francuskih klubova Tursa i Avoina, a od od 2019. do 2021. je bio član ukrajinskog Olimpika iz Donjecka.

Prošlog leta se vratio u Francusku i Šošo, za koji je odigrao 39 utakmica, postigao četiri gola i upisao pet asistencija.

Napomenimo još jednom, Do Kouto jeste na listi potencijalnih pojkačanja Partizana, no, nije prioritet u ovom trenutku...

Video: Ilija Stolica o Andradeu: Njegov kvalitet je neosporan, vrlo brzo se uklopio

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZALE GROBAR

    30. jun 2022 | 11:13

    Šta radi naš BOMBAŠ, Ilijev? on se sprda sa navijačima Partizana. Lažov na kvadrat.

  • ZALE GROBAR

    30. jun 2022 | 10:44

    Pratite i Nejmara i Mesija ali nikada ništa nećete učiniti po tom pitanju. Prvenstvo počinje a tim nije još FORMIRAN, bruka i sramota. Napolje breeeeeeee.

  • Ja

    30. jun 2022 | 09:48

    Pa oni mogu i Mesija da prate a nemogu ni iz Srpske lige da dovedu pojacanje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA