≫ 

"Teško ćemo zadržati Erakovića": Mrkela kaže da Zvezda ima ponudu za defanzivca

Prema rečima sportskog direktora crveno-belih, mladi štoper je na izlaznim vratima Markaane, ostaje samo da se utanače uslovi transfera

  • 7
FK Crvena zvezda Foto: AP/Tanjug

Fudbaleri Zvezde u četvrtak su završili sa testiranjima u Sloveniji, poslednji ispit bio je Koper koji je porazio četu Dejana Stankovića 1:0 u

bledoj partiji, baš onakvoj kakva se i očekuje do tima kojem je na umu, posle višednevnog teškog drila, samo jedno - da konačno ode kući.

Manje je poraz dotakao crveno-beli navijački korpus koliko izjava sportskog direktora Mitra Mrkele o statusu igrača na kojem klub u ovom momentu može najviše da zaradi. Prema rečima sportskog direktora, postoji konkretna ponuda za Strahinju Erakovića koju će biti teško odbiti.

- Dobili smo ponudu za Erakovića iz Francuske, teško ćemo da ga zadržimo - poručio je Mrkela za televiziju Arenasport.

Za Erakovića su navodno zainteresovani i i ruski klubovi Dinamo i Zenit, prvi je nudio Zvezdi 7.000.000 evra, drugi neznatno manju sumu, i nijedna nije zadovoljavajuća po crveno-bele.

Ponuda o kojoj priča Mrkela bi onda trebalo da bude blizu 10 miliona evra.

Eraković je tokom prošle sezone doživeo strtosferski uzlet uz Aleksandra Dragovića, stasao u standardnog prvotimca o čemu svedoči 41 utakmica u svim takmičenjima. Postao je jedan od najvažnijih aduta poslednje linije Crvene zvezde, i stigao na prag reprezentacije Srbije. Piksi ga je zvao na poslednje akcije u Ligi Nacija te je i time mladi Batajničanin zaokružio svoju dosadašnju fenomenalnu karijeru.

Video: Radnički anulirao prednost Zvezde u Nišu: Eraković namestio gol i spasio Mitrovića od ofsajda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dexmil

    30. jun 2022 | 23:34

    Dovoljno je reci ne, pa ga necete prodati! To tesko cemo ga zadrzati je prica za malu decu! Decko je rekao da bi voleo da ostane jos! Samo je problem sto vi ne mozete da docekate da ga prodate sto pre! Prodacete ga ispod realne vrednosti, a za godinu dana bi vredeo mnogo vise, posto ce biti na SP u Kataru, pa sezona u Evropi! Sve to dize cenu igracima samo sto to vasi mozgovi ne mogu da shvate!

  • struchnyakowsky

    30. jun 2022 | 23:23

    bilo bi dobro da ne zadrzavate ni stankovic dejana vec da nadjete ozbiljnog trenera

  • Saša

    1. jul 2022 | 07:00

    Bolje je bilo da ste doveli nekog boljeg trenera,ovaj Stanković je smešan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA