≫ 

Bivši napadač Zvezde zbog privatnog snimka ostao bez "ugovora iz snova"

Srpski fudbaler ostao bez angažmana u Sloveniji jer je snimio video u kojem u šali, ali bahato, opisuje kako je "finansijski odrao" Celje

  • 8
ognjen mudrinski Foto: Twitter/Virim_iz_coska

Srpski fudbaler Ognjen Mudrinski (30) ostao je bez ugovora sa slovenačkim Celjem zbog neumesne poruke koju je snimio pošto je navodno već bio dogovorio unosnu saradnju sa tim klubom.

U videu, koji je "isplivao" po društvenim mrežama, bivši napadač brojnih klubova, i Zvezde pored ostalih, prilično bahato je prokomentarisao činjenicu da je uspeo da isposluje "jak" ugovor u Celju.

- Brate, ubio sam ih! Ubio... Znači, skupljaju lovu po Celju. Je l’ imaš neku crnu kesu da im odneseš da skupe to i da bude lova kod tebe. "Ajde, vidimo se brzo" - rekao je Mudrinski u snimku.

Problem po Mudrinskog nastao je istog trenutka kada su i čelnici Celja videli snimak što je najviše i uticalo da povuku ponudu za srpskog napadača, i ovaj je tako ostao bez silnih para "u crnim kesama".

Slovenački mediji navode da je ponašanje Mudrinskog na snimku glavni razlog što je izgubio "ugovor iz snova" u Celju.

- Zbog gluposti je Ognjen Mudrinski ostao bez ugovora iz snova. Pitanje je šta će biti zvanična verzija - piše "Ekipa" koja je dodala da su u klubu videli sporni snimak i postupili onako kako je bilo očekivano da postupe psoel svega.

Mudrinski je minulu sezonu proveo u Mariboru za koji je na 27 utakmica postigao 17 golova čime je i privuko pažnju Celja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA