Alimpijević za Telegraf otkrio istinu o pričama da preuzima Zvezdu: "Imam ugovor iz kog nema izlaza"

Ovim je trener Burse stavio tačku na spekulacije

  • 3

Trener Burse, Dušan Alimpijević, bio je jedan od predavača na trenerskoj klinici Dušan Duda Ivković koja se u petak i subotu održava u Beogradu, gde je u razgovoru za Telegraf pričao o klinici, Dušanu Ivkoviću, NBA ligi, Bursi sa kojom je prošle sezone napravio istorijski rezultat, ali i o spekulacijama koje su se pojavile u pojedinim medijima da je prvi pik Zvezde.

Ono što je Telegraf najavio, da Alimpijević ima ugovor iz koga je nemoguće izaći, sada je potvrdio i sam trener Burse, koji ističe da ostaje trener turskog kluba.

- To je kod nas prepoznatljivo, ljudi znaju pre mene šta se dešava. Ja imam ugovor sa svojim klubom iz kog je nemoguće izaći. Ja sam trener Burse, nekorektno je pričati bilo kakve dezinformacije. Ponavljam, ja sam pod ugovorom bez izlazne opcije iz koga je nemoguće izaći.

- Kažem vam ono što je činjenica, licitirati sa imenima i imati bilo kakav ozbiljan kontakt sa ljudima iz kluba to su dve potpuno različite stvari. Neko je već izbacio da sam vodio pregovore sa Bursom, to nije istina, jer Bursa nije htela da vodi pregovore, čak i pre nego što se pojavila priča o Crvenoj zvezdi. Klub je toliko bio korektan prema meni, imaju prema meni veliko poštovanje, ja imam poštovanje prema njima i najmanje što mogu da uradim je da ispoštujem taj ugovor.

O trenerskoj klinici u Beogradu

- Znači mi izuzetno, rekao sam organizatoru klinike, biti na beogradskoj klinici koja nosi ime jednog od najvećih trenera koji su se ikada pojavili na našim prostorma i jednog od tvoraca ove klinike, ona je i jedna od najvećih u Evropi, biti Srbin na srpskoj klinici, to sve predstavlja veliku čast.

O Dudi Ivkoviću

Duda Ivkovic knjiga Foto: Telegraf

- Imamo zaista dosta dobrih trenera, srpska trenerska škola je nešto što je prepoznatljivo u čitavom svetu, ponosan sam što gde god da se pojavim kao Srbin, svi znaju za sva ova imena. Nezahvalno je nabrajati ih sve, toliko je velikih trenera koji su promenili ovu trenersku školu da bi bilo neukusno da izostavim bilo koga.

Sezona iz snova sa Bursom

- Pričali smo mnogo puta o tome, to je sada već prošlost, to se već zove prošla sezona, navijači su se vratili, to je odlično, oni su temepramentni, mi smo kao klub temperamentni, bio je savršen spoj.

Planovi za letnju NBA ligu

- Ja sam sada završio svoje predavanje, pakujem se i krećem za San Antonio.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cilr

    1. jul 2022 | 14:39

    Šta ćes brate. Uspeo si u životu. Znaš kako si prošao u zvezdu. Pljuvali su po tebi, a sad ližu

  • VRS

    1. jul 2022 | 15:18

    Niko normalan ne želi u taj propali klub.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA