≫ 

Invazija navijača Fenera na meč sa Partizanom, tu je i zastava Bosne i Hercegovine

Ogromno interesovanje među pristalicama najpopularnijeg turskog kluba za prijateljski duel sa crno-belima u Gracu (18:30, Arena sport 1, Prva TV)

  • 9

Fudbaleri Partizana igraju poslednji meč na pripremama koje su obavili u Sloveniji, s tim da će "generalku" imati u komšijskoj Austriji, u Gracu, a rival je renomirani Fenerbahče koji će, sudeći prema slikama koje stižu od našeg izveštača, imati ogromnu i glasnu podršku.

Sat vremena pre početka meča reka navijača u crno-žutim dresovima ispunila jednu od tribina na stadionu u ovom austrijskom gradu, što nije ništa neouobičajeno zbog činjenice da veliki broj Turaka radi u samoj Austriji, a posebno u svojoj "radničkoj meki" Nemačkoj (više od milion).

Uzmite još u obzir da je Fener, uz Galatasaraj, najopularniji klub i potpuno je jasno što je ovakva slika danas u Gracu.

Za fudbalere Partizana biće ovo zanimljiv test baš zbog činjenice da će imati osećaj da igraju na "vrućem gostovanju". Kad smo već kod same igre, Partizan će za ovaj put nastupiti u sastavu: Stevanović, Filipović, Marković, Šehovic, Urošević, Fejsa, Natho, Andrade, Menig, Holender, Rikardo.

navijači fenerbahčea Foto: Telegraf.rs

Na tribini na kojoj su smešteni navijači turskog kluba je i zastava Bosne i Hercegovine.

bosanska zastava utakmica Foto: Telegraf.rs

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA