≫ 

Alarm u Junajtedu, Ronaldo tražio od čelnika da ide, Portugalac želi da igra Ligu šampiona

Portugalac želi elitni fudbal, to nema sa Junajtedom naredne sezone - na potezu je klub

  • 5
Kristijano Ronaldo FK Mančester Junajted - FK Midlsbro

Foto: Tanjug/AP

Preambicioni Kristijano Ronaldo ne miri se sa ulogom koju će Mančester junajted imati naredne sezone, a koja je posledica loše prethodne - neigranje u elitnom evropskom takmičenju Ligi šampiona.

Najbolji strelac fudbala svih vremena želi više, želi da se nadmeće sa najboljima i otud preispitivanje koje je dovelo i do konačne odluke - želi da napusti Mančester junajted!

Ovu informaciju preneo je poslovično pouzdani insajder Fabrisio Romano.

Prema navodima italijanskog novinara, Ronaldo je zvanično obavestio čelnike kluba da želi izlaz iz Junajteda, da želi u sredinu koja je u skladu sa njegovim takmičarskim ambicijama, a to u ovom momentu nije engleski velikan. U klubu, posle signala koje su dobili od prve zvezde tima, navodi dalje Romano, rade sve ne bi li odgovorili Portugalca od ove odluke.

Glad za pobedama na najvećoj sceni je, ipak, ono što pokreće Ronalda i sva je prilika da ćemo ovog leta svedočiti još jednom velikom transferu na kojem je već, navodi poznati italijanski insajder, počeo da radi transfer guru Žorž Mendeš.

Video: Kristijano Ronaldo objavio vreli snimak ispod tuša: Žene se tope dok gledaju njegovo izvajano telo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA